Lombik után mennyit pihentetek?
akímélő életmód nem azt jelenti, hogy pihenjek.
Azt tanácsolták ne változtassak sokat. én dolgoztam már másnap.Mégse volt gond
Én a sikeresnél nem sokat. Beülti után mentünk ebédelni, majd este is sétáltam. Pár napot itthon maradtam, de feküdni csak éjszaka.
Azt mondta a lombikos dokim, másnap a maratont is lefuthatom:) De mivel nem szoktam futni, kihagytam:)
Nekem 4 lombikom volt, amelyek közül a 4. volt csak sikeres. Az orvosom azt mondta, hogy higgyük el, ha lenne erre tuti recept, hogy mit kell csinálni utána, akkor ő megmondaná, de ilyen sajnos nincs. Akikkel együtt voltam lányok, mindenki ezt kérdezte.
Példaképp azt mesélte, hogy az egyik betege a beültetés után egyből indultak síelni, ahol még egy kisebb síbalesete is lett, mégis sikerült neki (persze ezt a doki csak utólag tudta meg). De volt olyan is, aki 1 hétig otthon feküdt, semmit nem csinált, szó szerint csak a vécére járt ki, és neki meg úgy sikerült.
Nekem volt olyan sikertelen próbálkozásom, amikor utána itthon voltam 1 hétig szabin, és "kímélő" életmódot éltem, kis séta, sok nyugalom, és volt, amikor másnap mentem dolgozni. Nyilván 50 kilós súlyokat nem emeltem, de azt amúgy sem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!