Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kell szigorúan...

Mennyire kell szigorúan betartani a pihenést, fekvést?

Figyelt kérdés

7hetes vagyok, kicsit vérezgettem mert megerőltettem magam. Azt mondták következő kontrollig, ami 5és fél hét múlva lesz, pihenjek, feküdjek. Van egy 3 éves lányom, akit én viszek-hozok az oviból, vagy itthon van velem, mint ma is. Ha viszem-hozom oviba, akkor az nem megerőltetés még? Napi 2x oda vissza busszal vagy autóval. Plusz itthon nekem kell elvégezni mindent, mosás főzés takarítást, mert segítségem nincs. Az még belefér, ha szépen kényelmesen végzem el? Tulajdonképpen az a kérdésem röviden, hogy meg lehet csinálgatni a szükséges dolgokat, és szükség esetén elmenni itthonról, vagy már ez is sok? Eddig így csináltam, de így nem sokat fekszem egész nap. Ha itthon van próbálunk olyat játszani, amit fekve/ülve lehet (babázás, színesés, stb), és nem emelgetem lehetőség szerint. Nem akarom feszegetni a határaimat, nem szeretnék megint vérezni. Ez így megfelelő még, nem lesz gond?

Köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 7. 11:23
 1/6 anonim válasza:
0%
Szia ! Császár volt vagy sima szülés?engem 2 hónapja császároztak,én betartotam a 6 hét nem emelés mert azt nem szabad,de minden egyebet lehet csinálni,söt császározásnál a sok séta kötelező hogy hamarab regenerálódj,én hazajőttünk a kórházból egy hét után sok séta stb,én nekem 1 hét után nem is fájt semmim,de óvatosan az emelfssel és kíméletesen,lehet te érzékenyebb vagy.
2012. dec. 7. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Még csak 7hetes terhes vagyok.
2012. dec. 7. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha véreztél akkor kicsit óvatosabban,lehet,h akkor neked ez kicsit sok volt,vigyázz magadra. Én 6hetes vagyok,néha én is úgy érzem,h kicsit nehezebb,sokat vagyok talpon,többet kéne pihenni,h nehogy baj legyen.
2012. dec. 7. 12:06
 4/6 anonim válasza:
0%
Értem hogy 7 hetes vagy. Én 1 hetes császárosan már mindent csináltam,de lehet neked töb pihenésre van igényed. Azt tedd amit a9 orvos mondd,nekem varrat szedés után azt mondt azt csinálhatok amit szeretnék de azért óvatósan.
2012. dec. 7. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:még terhes!Nem szült.7 hetes terhes!

Kérdező:komolyan kell venni.Amennyit csak tudsz,pihenj,hívj segítséget!

2012. dec. 7. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi köze a császárnak a 7 hetes terhességnek??? Itt még a babára kell nagyon vigyázni nem a varratokkal!!! Nem ugyanaz!! Amúgy szerintem amennyit csak tudsz feküdj nem véletlen mondta az orvos persze ez másik gyerkőc mellett biztos nagyon nehéz de mindent próbálj lassan kényelmesen csinálni és semmit se megemelni. Sok sikert! És sok egészséget nektek!!!

28hkm

2012. dec. 7. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!