Mennyire kell szigorúan betartani a pihenést, fekvést?
7hetes vagyok, kicsit vérezgettem mert megerőltettem magam. Azt mondták következő kontrollig, ami 5és fél hét múlva lesz, pihenjek, feküdjek. Van egy 3 éves lányom, akit én viszek-hozok az oviból, vagy itthon van velem, mint ma is. Ha viszem-hozom oviba, akkor az nem megerőltetés még? Napi 2x oda vissza busszal vagy autóval. Plusz itthon nekem kell elvégezni mindent, mosás főzés takarítást, mert segítségem nincs. Az még belefér, ha szépen kényelmesen végzem el? Tulajdonképpen az a kérdésem röviden, hogy meg lehet csinálgatni a szükséges dolgokat, és szükség esetén elmenni itthonról, vagy már ez is sok? Eddig így csináltam, de így nem sokat fekszem egész nap. Ha itthon van próbálunk olyat játszani, amit fekve/ülve lehet (babázás, színesés, stb), és nem emelgetem lehetőség szerint. Nem akarom feszegetni a határaimat, nem szeretnék megint vérezni. Ez így megfelelő még, nem lesz gond?
Köszönöm a válaszokat.
Első válaszoló:még terhes!Nem szült.7 hetes terhes!
Kérdező:komolyan kell venni.Amennyit csak tudsz,pihenj,hívj segítséget!
Mi köze a császárnak a 7 hetes terhességnek??? Itt még a babára kell nagyon vigyázni nem a varratokkal!!! Nem ugyanaz!! Amúgy szerintem amennyit csak tudsz feküdj nem véletlen mondta az orvos persze ez másik gyerkőc mellett biztos nagyon nehéz de mindent próbálj lassan kényelmesen csinálni és semmit se megemelni. Sok sikert! És sok egészséget nektek!!!
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!