Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek elég, ha csak két...

Szerintetek elég, ha csak két fogamat csináltatom meg?

Figyelt kérdés

Sajnos elég sok rossz fogam van, de most nem nagyon telik arra, hogy mind megcsináltassam. Tudom, hogy ilyenkor ingyenes a fogászat, de itt csak két doki van, aki sztk alapon dolgozik és ők nagyon rossz, gyenge orvosok. Csak rosszat hallani róluk, így nem igazán szeretném náluk csináltatni. Inkább megvárom, míg össze tudok gyűjteni maszek dokira pénzt!

Viszont van két törött fogam, amiből már szinte csak a gyökér van meg. Félek,hogy begyullad.

Elég ha csak ezt a két veszélyes fogamat megcsináltatom, a többi lyukasat pedig halogatom?

Tapasztalatok?

2010. febr. 23. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el és nézesd meg a dokival, majd ő megmondja, hogy szabad-e halogatni. Az enyém már három hónapja csinálja a 4 rossz fogamat, mert csak akkor megyek, ha van idő a baba mellett. Megmondta, hogy van kettő, ami nem tűr halasztást, a másik kettőn meg annyira minimális a lyuk, hogy halasztható. Így lesz időd minden hónapban gyűjteni a fogorvosra. Azt a két rosszat meg gyorsan csináltasd meg, nehogy bajod legyen tőle.
2010. febr. 23. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyen rossz fogam volt, ki is huzattam. A doki mondta hogy lát még három apró lyukat amit csak ő lát, de meg kell csináltatni. én nem megyek vissza mert már jártam úgy hogy másodlagos szuvasodást látott (mivel 1 hónappal korábban másik orvos tömte be) és nem jól van megcsinálva-mondta. Kiszedte a tömést mégjobban kifúrta majd egy hétre rá annyira fájt hogy a sok fájdalomcsillapítótól menni alig tudta, akkor gyökérkezelés stb. Ez nem hiányzik terhesen úgyhogy az én fogaimhoz nem nyúl ha nem muszály. Egyébként azt azért megjegyzem hogy sokat jártam hozzá, és amikor elmentem mindíg talált másik lyukas fogat, amit még csináljunk meg! Na visszamentem hogy ez az utolsó és akkor is talált még kettőt, ezt csinálta egy pár hétig, majd meguntam mert rájöttem hogy sose lesz vége. Nos és láss csodát most hogy visszamentem ott ahol korábban másodlagos szuvasodát látott most nem mondott semmit, most máshol van apró szuvasodás, persze mindez jó pénzért.

2010. febr. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!