Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit erősebben vizsgált meg...

Akit erősebben vizsgált meg az orvos beindította a szülést? 39hkm

Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Én 38 hetesen mentem be a kórházba, mert azt hittem megindult a szülés, úgy görcsöltem és keményedtem. Aztán az egyik dokiúgy megvizsgált, hogy az ujjára ragadt a nyákdugó :D Végül 41 hétre szültem.
2015. máj. 5. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen. Gondolj a szexre, igazából az sem indítja be, max a hormontermelést. Nekem a 42. héten sem segített. Ahhoz képest 2 ujj tapogat...
2015. máj. 5. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem beindult, a doki nagyon durvan megpiszkalta a mehszajat,egy ujjnyira voltam kitagulva, ra ot orara megszuletett a gyerek.
2015. máj. 6. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
1111-nél lett amnioszkópia, azonnal 5 perces fájásaim lettek. Az első fájás még a vizsgálóasztalon jött, 3 óra múlva babáztam.
2015. máj. 6. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
En 4 cm(2 ujjnyi) voltam nyitva es szandekosan a kezevel megpiszkalt 41 hetesen, es aznap delutan meglett, de utana vereztem is!
2015. máj. 6. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!