Hüvelygomba 14 hetesen? Az orvos azt mondta elvetélhetek tőle. Igaz ez?
Semmi tünetem nem volt, viszont a doki mondta, hogy miért nem jőttem hamarabb, meg hogy ezt nem jó elhanyagolni, plána ilyen fiatal terhességben.
De ha nem volt tünetem, honnan sejtettem volna, hogy gomba?
És most meg ezzel ijeszteget, hogy el is vetélhetek a gombától.
Egyáltalán mitől alakult ki a gomba terhesen?
Igen felszàlò fertőzèsed lehet, ami pl vetèlèshez, korai burokrepedèshez vezethet...
Ilyenkor sokkal könnyebben el lehet kapni ilyen dolgokat, pl nyílvànos vc, kàdban fürdès, pàrodtól...stb
Szia,
nem árt vele vigyázni, az a baj hogy terhesség alatt még esélyesebb hogy elkapod , nekem kb 3 szor volt mindig kaptam kúpot meg kenőcsöt rá. Harmadik alkalommal volt az hogy állatkertben voltunk és reggel értünk oda szinte nyitásra, mg tök jó állapotban volt a wc, próbáltam fölötte guggolni de az mégsem olyan egyszerű így picit hozzáértem az ülőkéhez, pedig vigyáztam. Utána napközben már nem is mentem mert a wc úgynézett ki mint ahol bomba robbant , tiszta víz minden/ vagy pisi/ wc papír a földre ragadva, na de mindegy...Ez volt szombaton, na persze vasárnap este már éreztem is a hatást, jöttek a tünetek, hétfőn reggel doki, 2-3 nap alatt rendbe is jött.
Ilyenkor terhesen még egy kulturált kávézóban is figyelni kell mert azt is sokan használják. vagy lehet kapni ilyen ülőke védőt is már amit vihetsz magaddal, egyszer használatos. Én az egyik Hepinet ultrahang rendelőben láttam a mellékhelységben. Én mindig tartottam magamnál fertőtlenítő kendőt is, illetve intim kendőt is de hát nem úsztam meg. :(
Amúgy ha a dokid adott rá gyógyszert akkor szerintem nem kell aggódnod, elfog múlni éslegfeljebb mostantól jobban fogsz erre figyelni. :)
Kellemes babavárást :)
Köszi a válaszokat Nektek!
Semmi különös tünetem nincs. Anno olyan eros folyásom volt, meg büdös is volt.
Most meg talán annyi, hogy néha viszeketett a szeméremtestem.
Szerinted?
Talàn mert orvos, azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!