Volt olyan akinek a 17. héten azt mondták, hogy úgy látja az orvos, hogy kislány és a legközelebbi ultrahangon meg mást mondott?
Mi a 26. hétig Lucáztuk. :D Aztán Marcika lett belőle. :DDD
31 hkm
De igen, elsőre megéreztem, hogy kisfiú, fiúval álmodtam, stb. Olyan kislány lett, hogy csuda.
Most, másodszorra kislányt éreztem, teljesen meglepett, mikor mondták, hogy kisfiú. Szuperül működő anyai megérzéseim vannak :-)
Öhh, nekem azt mondta igen elismert ultrahangos intézetben a szonográfus, hogy a két csík fiú, a 3 csík lány. És tényleg, nekem lányom lesz, tutibiztos, mert 3 alkalommal láttuk 4D-n is, 2D-n is, és biza 3 csík volt alul a 2D-n, 4D-n egyértelműen nincs kuki (27 hetes vagyok, most néztük megint).
Különben ugyanitt mondták, hogy az orvosok elég gyakran benézik, és ezzel okoznak meglepetéseket, egész egyszerűen azért, mert ők nem elsősorban ezt nézik. Ha a neme érdekel, egy szonográfussal biztosrabbra mehetsz, ő egész nap csak ultrahangoz, több fütyit/puncit lát UH-n, mint bármelyik orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!