Korai terhességnél a háziorvos felvesz táppénzre?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 07:25
11/14 anonim válasza:
Ha nem tud, akkor kénytelen lesz a teljes béredet fizetni. A tappenz sokkal kevesebb lesz, de te tudod
12/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok elkapni semmit a munkahelyemen.
2015. máj. 5. 11:22
13/14 Rittanddel válasza:
Engem 5 hetesen kíírt a háziorvos, pont azért mert én is fertőző betegek között voltam meg emelgetni stb kellett volna őket, szó nélkül kiírt, nem kért a nőgyógyásztól külön papírt igaz 9 kóddal még akkor nem vett fel, később 7 héten mentem el a nőgyógyászhoz, megállapította a terhességet és csak ezt a papírt vittem vissza a dokinak. Szerintem is jobb ha odafigyelsz erre, mert a terhesség alatt olyan gyenge lesz az immunrendszer h mindent össze lehet szedni. Nekem sikerült is majdnem mindent, pedig csak boltba meg az orvoshoz járok. Félve viszem be a táppénzes papírt is minden hónapba...
14/14 anonim válasza:
Komolyan ennyire kenyesek vagytok ?
Ha betartod az eloirasokat nem kapsz el semmit
Mindharom terhessegem alatt fertozo beteg es serult emberekkel dolgoztam
De nem hiszed van immunrendszerem es hasznalok kesztyut neha maszkot extra kopenyt.
Ha eddig nem kaptal el semmit most Sem fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!