Előző terhességnél császármetszés, emiatt automatikusan veszélyeztetett vagyok?
Figyelt kérdés
Ma ezt olvastam a papiromon,de külön nem mondta a doki,hogy ne dolgozzak v hasonlo mondván veszélyeztetett terhes vagyok.Akkor most mi van?2015. máj. 4. 10:05
1/6 anonim válasza:
Milyen papírra volt írva, milyen vizsgálathoz? Nekem amikor a doki plusz, a kötelezőn túli UH-t akart végeztetni, azt írta a papírra, hogy veszélyeztett terhes kmn. (külön megnevezés nélkül). Egyszerűen enélkül nem tudta volna az UH-t megcsináltatni.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy sima vizsgálaton voltam csak,ott a leletre irták a többi BNO kod mellett ezt is.
2015. máj. 4. 10:10
3/6 anonim válasza:
Akkor ez "csak" egy plusz kód, amire több pénzt kapnak az OEP-től, semmi gond szerencsére. :)
Nekem a szülés utáni papírjaimra volt mindenféle érdekes dolog ráírva, közben pedig a fele sem történt meg a beavatkozásoknak.
4/6 anonim válasza:
Ez érdekes, nekem is császár volt az első, ráadásul negyven éves vagyok, és mégsem vagyok veszélyeztetett. (Mondjuk nincs is semmi tünetem és panaszom sem).
Orvostól függ, de az enyém csak fenyegető vetélés esetén nyilvánít veszélyeztetettnek.
(11 hetes vagyok egyébként)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,csak nem értettem miért van ráirva :)
2015. máj. 4. 10:31
6/6 anonim válasza:
Most már rizikóbesorolást kell adni, és akinek volt előzőleg császármetszése, az automatikusan magas rizikójú terhességnek számít. Ez csak adminisztratív kategória, nem jelent semmit a terhességre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!