Császármetszés után mennyi időt kell várni a következő terhességgel?
Figyelt kérdés
Három hónapos a babám, fog. gátlót szedek de valószínüleg terhes vagyok...99% jövő hét doki.2015. ápr. 24. 11:16
1/5 anonim válasza:
1 évet kell várni. Azalatt nagyon nagy a rizikó, hogy egy újbóli terhességgel szétnyílik az előző császáros heg. Mindenképpen menj amilyen gyorsan csak tudsz dokihoz, mert ez elég rizikós.
2/5 A kérdező kommentje:
Meg szeretném tartani. Mennyi esélyem van?
2015. ápr. 24. 11:27
3/5 anonim válasza:
Hát, az akkor épphogy 1 év. Gondolom függ attól is, hogy milyen idős vagy, milyen állapotban van a hasad, illetve a heg. Lehet, hogy nem fogod tudni végig kihordani, ha kezd nyílni a heg, akkor újabb császár lesz.Hastartót mindenképp érdemes majd hordanod, lehet, hogy feküdnöd is kell majd a végén, de okosat majd az orvos tud mondani vizsgálat után. Egyébként mostanság már a császár után is engednek hüvelyi szülést, reméljük jól alakul majd minden!
4/5 anonim válasza:
Majd a doki megmondja, de sztem siman megtarthatod. Nalam elso es masodik csm kozott 19 ho volt. Semmi problema nem volt. Most harmadikat varom es 22 ho lesz a kulonbseg. Ez nem tervezett volt. Ismerek egy anyukat akinel a masodik es harmadik csm kozott volt 13 ho a kulonbseg es nem volt arrol szo, hogy ne tarthatna meg, pefig a harmadik csm rizikosabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Hála Istennek. 22 vagyok talán ez egy pozitívum. És Németországban élek itt meg alapból jobb a helyzet eü terén..
2015. ápr. 24. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!