Muszaly a masodik terhessegnel hamarabb megmozdulnia?
Attól, hogy volt egy abortuszod (12. hét előtt), még ez ebből a szempontból első terhességnek számít.
Már régen mozog, csak még nem érzed.
Nincs semmi baj, lehet, hogy csak 20-22 hetesen fogod érezni.
Nyugi, ne stresszelj!!!
Azért érzik előbb a sokadik terhességnél, mert TUDJÁK, hogy mit kell érezni, felismerik hamarabb, hogy "jé, ez a baba".
Te nem élted át az elsőnél, hisz nem jutottál el odáig, így nem is érezheted hamarabb (mégis minél hamarabb éreznéd, amikor még nem érezted?).
Egyébként muszáJ. Kiszúrja a szemem.
Hiába írnánk, addig nem tudod, míg elég intenzív nem lesz a baba mozgása.
Nekem is hiába magyarázták. Éreztem ugyan valamit (kb. a 18. héttől), de nem tudtam biztosan, hogy az, mert olyan gyenge volt, hogy bármi más is lehetett volna (bélmozgás, gázok, gyomorprobléma...).
Csak kb. a 21.-22. hét környékén tudatosult, hogy eddig is őt éreztem, amikor már elég gyakran csinálta, amit csinált.
Egyébként én valamiféle izom-, idegrángáshoz hasonlítanám az első érezhető mozgásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!