Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár utáni terhességnél...

Császár utáni terhességnél hegfeszülés?

Figyelt kérdés

33. hetes vagyok és pár napja nagyon feszül, húzódik a császáros hegem. Nem állandóan, időként.

Volt valakinél ilyen? Mire számítsak? Írnátok tapasztalatokat?

2015. ápr. 2. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem feszült, 12 mm-s volt a hegem az utolsó 2 hónapban már.

Szerencsére azzal nem volt probléma.

2015. ápr. 2. 12:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem erre irányult a kérdés.
2015. ápr. 2. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Próbáld kenegetni testápolóval, meg kérdezd meg az orvosodat.

Valószínüleg csak kellemetlenség, ebböl nem szokott probléma lenni.

2015. ápr. 2. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg a dokit. Nekem is feszül néha (2 éve volt a műtét), bár még nagyon az elején vagyok a terhességnek. Akkor is éreztem ilyet, amikor még nem voltam terhes. Az időjárás változástól szokott alapból minden hegem sajogni, talán most is az okozza.
2015. ápr. 2. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is feszült, és így a vége felé számíthatsz is rá, egyre gyakrabban.

Nem igazán tudsz vele mit kezdeni, ezt a pár hetet el kell viselni.

A külső heget kenegetheted testápolóval, de szerintem nem az fáj, ha nem a belső, a méheden, hiszen egy pár kilós baba, víz, méhlepény, stb feszíti, azt pedig nem tudjuk bekenni. :-)

És ahogy előttem is írták, az időjárás/frontok még tetézik a kellemetlenségeket.

2015. ápr. 2. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is feszül.Most 19 hetes vagyok.Nem erős de időnként érzem. Ez csak arra utalhat, hogy császár lesz, ezzel nem kockáztatnak.Nekem ezt mondták. De ez sem garancia.
2015. ápr. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!