Normális hogy 15+5 hetesen második terhességnél még nem igazán érzem a babát?
Figyelt kérdés
Illetve néha ilyen kis bizsergő, kaparászó érzést. Nem kellene már jobban éreznem?2015. ápr. 25. 06:07
1/4 anonim válasza:
Mégis szerinted mit kéne még ilyenkor érezni? Már az is nagy dolog, hogy most érzed, ugyanis speciel én 18 hetesen kezdtem el érezni. És a legtöbben a 16. héttől kezdve érzik, sőt, van olyan is, aki csak a 20. héten.
Még olyan icike picike az a baba, hogy nem tudsz mást érezni. Majd mikor már nagyobb lesz, akkor fogsz intenzívebb dolgokat érezni, mert akkor már méretre olyan lesz. És ez bőven a 20. hét felett fog majd lenni!
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell érezned még annyira. Neki még olyan mintha egy nagy medencében lubickolna,rengeteg helye van,jól el tud bújni. 16+5 hetesen éreztem először magzatmozgást,első babám. Utána nekem is vagy 3 hétig alig volt érezhető. Meg hát az sem mindegy,hogy a lepény hol tapad,de ha már érzel valamit,akkor gondolom nem a külső falon tapad.
3/4 anonim válasza:
Elsőt 19 hetesen, másodikat 17 hetes éreztem biztosra. Nekem is volt előtte ilyen kis mocorgás, de arra még nem mertem azt mondani, hogy tényleg a baba. Nem vagy elkésve:)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én még a 4. babánkat is csak a 18. héttől kezdtem el érezni.
Nem mindenki egyforma,ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!