Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor érezte második...

Marcsy1988 kérdése:

Ki mikor érezte második terhességnél a magzat mozgást? Mennyi hetesen?

Figyelt kérdés
9 hónapja szültem császármetszéssel és most 13hetes terhes vagyok.Az első terhességemnél a 22 hét körül éreztem a magzatmozgást,de azt hallottam a második terhességnél már hamarabb lehet.

2014. aug. 9. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Elso lanyomat 22hetesen ereztem biztosra, 24.heten beindult a szules.

Masodik lanyomat mar talan a 16.heten ereztem biztosra. 12-13het kornyeken mar feltunt mozvasra hasonlo erzes, de nem folytonosan.

Szerintem a testem es az agyam mar tudta, hogy mit kell figyelnem/ereznem, igy emiatt ereztem olyan hamar, nem ugy, mint az elsonel.

Egyebkent mind a kettot este, fekveskor ereztuk elsonek.

2014. aug. 9. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindkettőt 21 hetesen - bár az elsőnél hátul, a másodiknál meg elöl volt a méhlepény és azt olvastam, ez utóbbinál később érzi az ember.
2014. aug. 9. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Az elsőt 18-19 hetesen kezdtem érezni, a másodikat csak félidő után, de vele mellső fali volt a lepény.
2014. aug. 9. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A kisfiamat a 18. hétben éreztem először, a kistesója most 16 hetes pocaklakó, Őt már a 11. héttől érzem, bár nagyon rendszertelenül. Mostanában kezd erőteljesebben fickándozni.
2014. aug. 9. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
15. Héttől érzem.
2014. aug. 9. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Most várom a második babámat. 13 hetesen már éreztem a repkedést a hasamban, 16 hetesen meg rendes rúgásokat már. Inkább olyan volt, mintha bukfenceket vetne a baba a hasamban. :) 20 hetesen már kívülről is érezhető volt a rugdosás. A 16. héttől sokat érzem mozogni, elég aktív baba.

24hkm

2014. aug. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!