Ti mit tennétek a helyembe? Tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
39 hetes kismami vok és csütörtökön voltam dokinàl És akkor a ctgmre azt mondta h nagyon szép fájásokat mutat megvizsgált 8mm nyitva cervix 25mm volt azt mondta szte hétvégére meg lesz.még semmi.fàjàsaim vannak rendszertelenek.néha beáll de aztán abba hagyja.tegnap éjfélkor arra ébredtem h nagyon fàj lesugàrzott teljesen a combomba derekamba.na mondom itt az idő meg is ilyedtem mert elég süRűn jöttek a fájàsok.4kor befeezte tompa mensi serű görcs maradt attól eltudtam aludni.fél 7kor viszont megint ilyenre ébredtem most rendszertelenül jönnek a hàtam Szét akar szakadni a combom is belenyilal.nem tudom mit tegyek nem akarok addig bemenni a kórházba amíg nem rendszeres. Ti mit csinálnátok mit csináltatok ilyenkor?2015. máj. 2. 09:50
1/2 anonim válasza:
Várd meg amíg rendszeres lesz, és akkor indulj el a kórházba. Úgy néz ki elkezdődött :) Könnyű szülést kívánok neked :)
2/2 anonim válasza:
Én bemennék a kórházba. Elképzelhető, hogy tágulsz - a fájások alapján valószínű - de a baba nem tud lejönni, akkor pedig nem fognak rendszereződni. Menj be, legfeljebb hazaküldenek - nem egy téves riasztással találkoznak, nem kell ezt szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!