Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

na így összefoglalva....van egy fiú akit tavaly február elején ismertem meg.Nem az a menő pasi volt, nem cigizett nem ivott ,semmi.Ezért is tetszett meg nekem.Aztán rá pár napra/hétre, összejöttünk.Együtt voltunk majdnem 9 hónapig.

Viszont elég sokat szakítottunk kisebb nagyobb időre.(a nagyobb alatt azt értem kb. 2-3 hét).De aztán valahogy mindig kibékültünk.Viszont mikor szakítottunk (nagyon kusza lenne leírni hogy miért ezért most nem írnám le)De mikor mondjuk egy kicsit iszik, eltelik 2 óra (Józanodik) akkor valahogy mindig odajön, megcsókol elmondja mennyire szeret stb. (ja és rossz társaságba került:cigi,pia,vizipipa,stb)

De én még nagyon szeretem, ezért pedáloztam neki, azaz mindig írtam neki email-t vagy írtam neki msn-en.

Olyanokat is pl. hogy nem bírom nélküle stb. Egyszer azt mondta nem szeret.Aztán meg hogy igen. Az a baj hogy itt van bennem egy kis remény, hogy újra együtt lehetünk.mikor elmondta szeret, mondta hogy ne mondjam el senkinek mert erre alapszik minden. Most akkor akar tőlem még mindig valamit??szeret még egyáltalán??mit akar tőlem??segítsetek

Felpontozok mindenkit csak segítsen, köszönöm aki végig olvasta....Normális válaszokat kérlek

2011. jan. 18. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne ilyen pasi! Ne haragudj :( Én szakítanék
2011. jan. 18. 13:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Szakítottunk! csak nem tudok nélküle élni.
2011. jan. 18. 13:34
 3/16 A kérdező kommentje:
megértelek első válaszoló!Köszönöm gyors válaszod ment a pipa:)
2011. jan. 18. 13:35
 4/16 anonim ***** válasza:

végig olvastam.

nos a nők mindig is a rosszfiúkat szeretik, a pont annyira rosszakat, hogy azt hiszik megváltoztathatják őket.

Freud szerint a lány apjától függ hogy mennyire rossz fiút keres az illető. minél rosszabb volt az apa, annál rosszabb fiút talál magának a hölgy.

ez genetika. a rossz fiúk teljesítik a domináns hím szerepét, minél dominánsabb egy fiú annál vonzóbb.

a domináns résznél nem azt jelenti hogy valaki bunkó és paraszt akkor rögtön domináns. sokszor ilyenkor buta is a fiú, tehát nem egy alfahím.

a tökéletes "koktél" ha egy fiú okos, helyes és bunkó

2011. jan. 18. 13:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Először is valaki nem attól menő pasi hogy cigizik vagy iszik.Próbáld meg elfelejteni és ne "zaklasd"hagyj neki időt lehet csak nem tudja mit akar...aztán ha jelentkezik ő magátol akkor ok,ha nem akkor amint irtam is,feletjtős..
2011. jan. 18. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok! De igenis tudsz nélküle élni! Nem Ő hiányzik Neked, hanem az Igazi! Amíg nem találod meg, persze hogy magányodban a múltban keresed a vígaszt, és hiányozni fog az exed! Ez természetes dolog, és mindenki így viselkedik ilyenkor, visszasírja az exet! De ezek az érzések kissé becsapósak,mert csak a friss élmény miatt érzed ezt. Tovább kell lépni, nyitni az új dolgok felé, és ne siránkozz, ne hagyd el magad! Tudom, könnyű innen dumálni, de szerintem mindenki átélte már ezt, és mikor jött az Új szerelem, fogta a fejét, hogy mennyire hülye volt, hogy ennyit görcsölt az előző szerelem miatt!
2011. jan. 18. 13:47
 7/16 anonim ***** válasza:

A vizipipa szerintem nem "rossz társasági", cigitől pedig nem menő lesz valaki, hanem büdös és rákos.

Ezektől eltekintve rendben van a történet, és szerintem is jól történt, hogy szakitottatok (mindegy, melyik részről). Kicsit szokjátok meg az egyedüllétet mindketten, hogy önálló emberek vagytok. Aztán ki tudja, ha idővel majd jön a srác, és tisztának látszanak a szándékai, talán lehet neki engedni.. bár ugye nem véletlenül mondják, hogy felmelegitve csak a töltött káposzta jó.

2011. jan. 18. 13:47
 8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2011. jan. 18. 13:48
 9/16 A kérdező kommentje:
útolsó! azért írtam bele, mert még nem volt jóba "ezzel" a társasággal addig semmi baj nem volt!! most meg minden pénteken kómára issza magát
2011. jan. 18. 13:49
 10/16 anonim ***** válasza:

"most meg minden pénteken kómára issza magát"

én is ezt fogom tenni ma. vége a vizsgaidőszaknak. nem tudom mi ezzel a baj...

2011. jan. 18. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!