Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

na így összefoglalva....van egy fiú akit tavaly február elején ismertem meg.Nem az a menő pasi volt, nem cigizett nem ivott ,semmi.Ezért is tetszett meg nekem.Aztán rá pár napra/hétre, összejöttünk.Együtt voltunk majdnem 9 hónapig.

Viszont elég sokat szakítottunk kisebb nagyobb időre.(a nagyobb alatt azt értem kb. 2-3 hét).De aztán valahogy mindig kibékültünk.Viszont mikor szakítottunk (nagyon kusza lenne leírni hogy miért ezért most nem írnám le)De mikor mondjuk egy kicsit iszik, eltelik 2 óra (Józanodik) akkor valahogy mindig odajön, megcsókol elmondja mennyire szeret stb. (ja és rossz társaságba került:cigi,pia,vizipipa,stb)

De én még nagyon szeretem, ezért pedáloztam neki, azaz mindig írtam neki email-t vagy írtam neki msn-en.

Olyanokat is pl. hogy nem bírom nélküle stb. Egyszer azt mondta nem szeret.Aztán meg hogy igen. Az a baj hogy itt van bennem egy kis remény, hogy újra együtt lehetünk.mikor elmondta szeret, mondta hogy ne mondjam el senkinek mert erre alapszik minden. Most akkor akar tőlem még mindig valamit??szeret még egyáltalán??mit akar tőlem??segítsetek

Felpontozok mindenkit csak segítsen, köszönöm aki végig olvasta....Normális válaszokat kérlek

2011. jan. 18. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"minden pénteken kómára issza magát"

Tetszik, nem tetszik, sok embernek van ilyen korszaka, és ha el is tudnád ettől tántoritani, nem segitenél rajta, hanem miattad kimaradna valami -a fejlődéséhez nagyon- fontos dologból.

2011. jan. 18. 13:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Fontos dolog ??? úristen minden hétvégén hányni, elesni, betörni öregeknek az ablakjűt normális dolog?????????
2011. jan. 18. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam. kinőttem, azóta havi egyszer iszok, sokmindenkinek van ilyen időszaka.

aki nem most éli ki magát az később fogja, ami sokkal rosszabb.

2011. jan. 18. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem hány éves vagy,és ő?
2011. jan. 18. 14:03
 15/16 A kérdező kommentje:
én 14/L ő 16/f
2011. jan. 18. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden bántás nélkül irom,de látszik...
2011. jan. 18. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!