Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy pocakban fejlődő...

Ha egy pocakban fejlődő kisbaba ne adja Isten vak vagy siket lenne, azt sehonnan nem lehet megtudni, csak a születése után?

Figyelt kérdés
28hetes vagyok, és az eddigi vizsgálataim alapján a pici fiucskával minden rendben odabent:) nem is voltam soha egy tulizgulós fajta a tehességem során sem(persze az egészséges aggódás mindig ott van, és az kell is ugy érzem). azonban olyan borzalmakat álmodtam össze az éjjel, hogy egész nap ezen jár az eszem...szoval a feltett kérdésemre valaki tud vmi választ, azt megköszönném!
2010. febr. 22. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezt csak születés után fogod megtudni. Ha megszületik a baba, egyből csinálnak hallásvizsgálatot, és a szemüket is nézik + szív, tüdő, pocak, stb...

Nyugi nyugi, ne foglalkozz a rossz álmokkal!

2010. febr. 22. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
De mit tennél ha most kiderülne hogy süket is meg vak is? akkor elvetetnéd? vagy csak vak vagy csak süket? mit tennél?
2010. febr. 22. 14:59
 3/4 A kérdező kommentje:
ugyan dehogy ne viccelj, nem vetetném el...szó se róla...csak kiváncsiságból feltettema kérdést,mert az álmom elgondolkdtatott a témában...ennyi..
2010. febr. 22. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is agyalok ilyesmin, ráadásul gyógypedagógus vagyok, ez tovább nehezíti a dolgokat.

Az én babám reagál a hangokra, tehát ha csak nem véletlenes sorozata, akkor nem süket. A szembetegség pedig... értek hozzá na, a lényeg, hogy legtöbbnek megvan az oka. Szürkehályognak pl. a fertőzés, a glaucomának általában rokoni kapcsolatok, a ROP (retinabetegségek, jellegzetes kinézet, vakos fej) szintén, mégpedig a koraszülöttség, és ezek kb. a leggyakoribbak. Ezen kívül a tompalátás, kancsalság, de ezek születés után korrigálhatók. Ne izguljunk emiatt. :)

27+4 hetes kismami

2010. febr. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!