Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én érzem magam egyedül?

Csak én érzem magam egyedül?

Figyelt kérdés
A párom túl sokat foglalkozik a barátaival. Azért furcsálom mert együtt dolgoznak. De ez nem elég neki, este minden nap felhívja. Hétvégén minden nap nálunk vannak. Szombaton szinte hajnalokig. Persze engem is kiszolgál, vesz nekem virágot, főz.18 hetes kismama vagyok. Félek ha megszületik a baba akkor sem lesz nyugtom pihenni.
2010. febr. 22. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem elkeserítésként mondom, de ez így lesz, amíg le nem zongorázzátok ezt egymás között. És hidd el ez egy gyerekkel még nehezebb lesz.
2010. febr. 22. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Ha már most így érzel mi lesz ha meglesz a baba? Beszéljétek meg mindenképpen.

Én már attól is ki voltam, hogy a céges karácsonyi partira elment és részegen jött haza.

2010. febr. 22. 13:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már nagyon sokszor megpróbáltam vele beszélni. Persze ő azt hiszi h el akarom szakítani a barátaitól. És azt mondja h ha meglesz a baba akkor nem így lesz. Persze tudom h akkor sem fog változni semmi
2010. febr. 22. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Ez a pasiknál valami agybaj ez az "el akarsz szakítani a barátaimtól". Nálunk ugyanez volt. 1 év könyörgés és hiszti a gyerek születése után, és nagyjából rendeződött. Megbeszélni vele sem lehetett.
2010. febr. 22. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
mit kell mindenen hisztizni??jobb lenne ha nőzni járna??????
2010. febr. 22. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fogd vissza magad. Igaza van ha tehetnéd azt mondanád neki hogy elég a munkában találkozni nekik, nem? Mit vársz még? Egy csomó embernek munkája sincs nem hogy virágot vigyen meg főzzön, kiszolgáljon! Egy jó férjed van és el akarod üldözni! Azért mert terhes vagy még tehetsz meg akármit.
2010. febr. 22. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem. A kérdésedből azt hittem, egyedül érzed magad, erre a kommentednek az a vége: "nem lesz nyugtom pihenni"

Most akkor egyedül akarsz lenni, vagy nem?

Lefogadom, hogy neked nincsenek ilyen barátaid, vagy nem találkoztok ennyit. Próbálj te is barátnőzni, kimozdulni, egy: nem kell a párodra akaszkodnod, kettő: a baba születése után nem sok időd lesz a csajmurikra!

2010. febr. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!