Én többször is mentem be, ha gyengén mozgott. Sosem csesztek le, kivétel nélkül mindegyik szülésznő azt mondta, hogy inkább egy felesleges út, mint hogy baj legyen. És persze nem kell mindjárt rémeket látni, de mi van, ha tényleg ràtekeredett a zsinór? Én biztosan bemennék.
2015. ápr. 28. 11:33
12/18 anonim válasza:
Ha a kerdezo valoban aggodna a gyerekeert, akkor mar bement volna.
Itt, ha csak egy ember is irja azt, hogy semmi baj, akkor az mar eleg neki, hogy ne csinaljon semmit.
Hol van az ilyenekbol az anyai oszton?
Az egyik ismerosom 39 hetesen veszitette el igy a babajat.
2015. ápr. 28. 11:46
13/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Aranyos vagy... igenis aggódom a gyerekemért és megvan bennem az anyai ösztön. Voltam bent. Semmi probléma csupán csak alig van helye és lustálkodik.
2015. ápr. 28. 11:59
14/18 anonim válasza:
Úristen! Azért itt rengeteg a h..lye. Mi az, hogy lepontozzátok a másikat, mert leírja, h mit csinálna, és máshogy képzeli? És mi az, hogy ha az anya csak megnyugtatásra vágyik, akkor nincs benne anyai ösztön? Szerintem, ha nagyon aggódsz, menj be. Én nem vagyok paramami. Most van a harmadik terhességem (22. hét), és én pl nem is figyeltem a mozgás intenzitását, ha picit mozgott nekem oké, ha kirugta a bordáimat, az is. És pl mindhárom gyermekemnél más-más volt az aktívitás. :D A végén meg már nincs is helye a nagyobb mozgásokra. Lehet pl az is, hogy teljesen beilleszkedett, akkor szinte alig mozogg, és másképp, mint előzőleg. És nálam a terhesség és a szülés sem volt álomszerű.
2015. ápr. 28. 12:17
15/18 anonim válasza:
Szia.
Nekem is volt ilyen, én is bementem, és azt mondták, hogy szülés előtt már kevesebbet mozognak, mert felkészül a születésre. Nekem ez két nappal a szülés előtt volt, az utolsó ctg vizsgálaton :)
2015. ápr. 28. 14:56
16/18 anonim válasza:
Mi a helyet kérdező? voltál orvosnál?
2015. máj. 1. 12:06
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi az aggódást. Igen voltam orvosnál csináltak NST-t. Minden rendben van szerencsére. Már várom hogy meginduljon a szülés, mára vagyok kiírva :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!