Szerintetek menjek be a korházba?
Tegnap óta gyengébben mozog a babám. Érzem mozogni meg csuklani csak sokkal gyengébben mint eddig. Elsejére vagyok kiírva.
Én nem gondolom hogy be kéne mennem, mert érzem mozogni csak anyósom itt b*szogat hogy miért nem.megyek be.
Mondom mert mozog csak gyengébben és kevesebbet mint eddig. Lehet rápihen a szülésre?
Én mind a kettőnél éreztem ilyet, azonnal be is mentem. Engem pont nem érdekel, hogy időpontos vagyok-e vagy sem, nézzék meg! Inkább mondják azt, hogy nincs semmi baj, mint hogy utólag magamat hibáztassam valamiért.
Anyósodnak most igaza van, egy utat megér nem?
pontosan. akár egy fronttól is átalussza a napot pocakban. szerintem ez ilyen nagyon parázós dolog.. mozog, csuklik, gondolom alszik, épp nem bulizik. ebben az időben én sem pörgök :).
2-es és mit mondtak? gondolom, h tessék megnyugodni, minden rendben, nem kell mindig ezerrel pörögnie a babának.. nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!