Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjek be a korházba?

Szerintetek menjek be a korházba?

Figyelt kérdés

Tegnap óta gyengébben mozog a babám. Érzem mozogni meg csuklani csak sokkal gyengébben mint eddig. Elsejére vagyok kiírva.

Én nem gondolom hogy be kéne mennem, mert érzem mozogni csak anyósom itt b*szogat hogy miért nem.megyek be.

Mondom mert mozog csak gyengébben és kevesebbet mint eddig. Lehet rápihen a szülésre?

2015. ápr. 28. 09:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
minden nap más az aktivitásuk, ezért én tuti nem mennék be. ha nincs fájdalom, vérzés, görcs. nem kell minden részletet elmondani anyukának, és akkor nem aggódik hülyeségeken :)
2015. ápr. 28. 09:05
 2/18 anonim ***** válasza:
33%

Én mind a kettőnél éreztem ilyet, azonnal be is mentem. Engem pont nem érdekel, hogy időpontos vagyok-e vagy sem, nézzék meg! Inkább mondják azt, hogy nincs semmi baj, mint hogy utólag magamat hibáztassam valamiért.

Anyósodnak most igaza van, egy utat megér nem?

2015. ápr. 28. 09:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Most is csuklik és mozgott csak nem olyan erősen. Inkább azt mondanám csak fészkelődik.
2015. ápr. 28. 09:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát így kn majdnem minden másnak mehettem volna, mert hol nagyon mozgott hol alig, barátnőm kisfiam pl napközben szinte meg se mozdult csak este egy picit.
2015. ápr. 28. 09:07
 5/18 anonim ***** válasza:

pontosan. akár egy fronttól is átalussza a napot pocakban. szerintem ez ilyen nagyon parázós dolog.. mozog, csuklik, gondolom alszik, épp nem bulizik. ebben az időben én sem pörgök :).

2-es és mit mondtak? gondolom, h tessék megnyugodni, minden rendben, nem kell mindig ezerrel pörögnie a babának.. nem??

2015. ápr. 28. 09:09
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem én gondolkodok h*lyén. Köszönöm.
2015. ápr. 28. 09:12
 7/18 anonim ***** válasza:
2-es vagyok! Egyszer megnyugtattak, igen, de a második terhességemnél ez nem jelentett jót, be is fektettek korán.De akkor az ő babája csak relaxál ma:)
2015. ápr. 28. 09:15
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Köszi a lepontozást, tök jó, hogy nektek ultrahangos a szemetek, és pontosan tudjátok, hogy mi zajlik épp odabennt! Engem is-engem is:D
2015. ápr. 28. 09:17
 9/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit :)
2015. ápr. 28. 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Elözö babammal en is bementem, hogy gyengebben mozog. Megneztek ultrahanggal es lattak, hogy belecsavarodott a köldökzsinorba, azert nem tud mozogni. Vegul csaszar lett belöle 3 nap mulva. Most akkor engem is lepontoztok?
2015. ápr. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!