Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ketsegbe vagyok esve, valami...

Ketsegbe vagyok esve, valami otlet? (Verzes, Ausztria)

Figyelt kérdés
Reggel voltam dokinal,kilenc hetes babas vagyok. Par napja tarto enyhe gorcsok,keves rozsaszin folyas,az ultrahangon minden rendben volt. Kerdeztem progeszteronpotlasrol,azt mondta,nem kell,csak pihenjek. A 12. hetig semmilyen vizsgalat nincs,csak azutan. Most elenk piros verzesem van,hig,kb.egy dl eddig,es erosebb gorcsok. Vettem be Mg-ot es fekszem,de nem tudom,mit tehetnek meg. Doki csak munkaidoben elerheto,korhazban ugyanugy semmit nem csinalnak,a termeszetre bizzak. Fogalmam sincs,mitevo legyek...
2015. ápr. 27. 18:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egy viszonylag nagy ciszta van kozvetlenul a baba mellett.

Nem biztos,hogy genetikai rendellenesseg,38 eves vagyok,elso,regota vart gyermekemrol van szo. Lehet,hogy a beagyazodas nem volt tokeletes es csak kis segitseg kellene neki. Megprobalok aludni,mindenkinek koszonom a segito szandeku hozzaszolasokat.

2015. ápr. 27. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Anno nekem is hasonló volt, barnássá változott vérzés, kiderült, hogy csak a méhlepényem mozgolódott, pedig én is nagyon megijedtem. De szigorúan feküdnöm kellett jó pár napig, és utána is kimélnem magam.

Remélem nálad is ez a helyzet, szoritok! :)

Ird majd meg holnap, hogy mi újság veletek. :)

2015. ápr. 27. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
No-Spa gorcsoldo, amit terheseknek ajanlanak, napi 2-3x kellett nekem is szednem anno.
2015. ápr. 28. 00:08
 14/18 anonim ***** válasza:
En is ciszta mellett estem teherbe, 3 cm volt (7cm-rol ment vissza), es rogton a 6 hettol duphastont es no-spat kaptam. A ciszta kb a 12.hetig felszivodott.
2015. ápr. 28. 00:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Hogy, vagy???

2015. ápr. 28. 06:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem keress masik orvost. Nekem 8 hetesen volt MK-Pass.Es azt mondta a doki verzes,gorcs eseten hivjam.
2015. ápr. 28. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondtam. Olyan nincs, hogy csak 12 hetesen vagy terhes. Nekem is sokkal hamarabb megvoltak a papírjaim.
2015. ápr. 28. 11:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom lanyok.reggel elso utam a terhesambulanciara vezetett,nagyon aranyosak voltak,befektettek az osztalyra,most vettek vert is,kaptam fajdalomcsillapitot,este kapok utrogestan tablettat. Tobbet nem tehetnek ertem,de mar igy is sokkal nyugodtabb vagyok. Remeljuk minden rendben lesz.
2015. ápr. 28. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!