Ketsegbe vagyok esve, valami otlet? (Verzes, Ausztria)
Ha a határ mellett laksz, akkor gyere át és irány az első kórház Mo-n, ahol van szülészet.
Ott a terhes ambulanciát keresd, ahol majd megvizsgál az ügyeletes orvos és lehetőleg uh-t is készít.
Ha szükséges, akkor kapsz görcsoldót (injekcióban), valamint gyógyszert.
Minden papírodat vidd magaddal.
Igen,ez a ketto jutott nekem is eszembe,de ilyenkor nem talalok magandokit,varnom kell reggelig. A hatar meg 300 km innen. Amugy sincs semmi papirom,csak harom ultrahangkepem a harom alkalomrol. Egyszeruen nem vagyok igazi terhes a 13.het elereseig.
Faj a fejem is elegge. Mit adnak otthon gorcsokre? No-spa esetleg?
Én duphastont kaptam anno, no-spat nehogy bevegyél.
[link] De ez is vényköteles. Legalábbis ide haza...
ha vetelsz semmi az eg vilagon nem fogja visszatrtani a babat.
Gorcsoldoval csak huzod halsztod a dolgot
progeszteron potlas felesleges mert mindket petefeszked megvan es ott kell hogy termelodjon a progi
az elso 12 het vetelese 99% genetikai okokbol fordul elo igy visszatartani neem erdemes es nem is okos dolog
sajnalom
Lehet, hogy hematoma.
A legtobb amit tehetsz, hogy pihensz.
Szerintem te valamit nagyon félreértettél. Hogyne lennél igazi terhes? A szívhang megléte után kiadják a papírt a terhességről, nem kell megvárni a 12. hetet. Fogd meg magad, menj be a kórházi ügyeletre, meg fognak nézni.
Hidd el, nem azért nem segítenek, mert nem akarnak, hanem van, amikor nem lehet.
Nem,nem ad ki papirt. Itt ez a szokas. Ma hatarozottan mondtam neki,hogy otthon verezgetesnel,gorcsolesnel adnak duphastont,de azt mondta nem kell,itt nem csinalnak semmit. Semmilyen terhessegi vizsgalatot,csak ultrahangot. A 12. het vegen kiallitjak a mutter-kind passt,onnantol jonnek a vervetelek,manualis vizsgalatok. Haromszor voltam mar nala,a varos legkedveltebb szuleszorvosa. Reggel visszamegyek hozza ultrahangra,es ha meg el a babam,keresek magandokit.
a verzes amugy csokkent es most barna szinu. A hasam es a fejem tovabbra is faj. A no-spa-ra ra vann irva,hogy human tesztekben sem okozott elterest terheseknel az alkalmazasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!