Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ketsegbe vagyok esve, valami...

Ketsegbe vagyok esve, valami otlet? (Verzes, Ausztria)

Figyelt kérdés
Reggel voltam dokinal,kilenc hetes babas vagyok. Par napja tarto enyhe gorcsok,keves rozsaszin folyas,az ultrahangon minden rendben volt. Kerdeztem progeszteronpotlasrol,azt mondta,nem kell,csak pihenjek. A 12. hetig semmilyen vizsgalat nincs,csak azutan. Most elenk piros verzesem van,hig,kb.egy dl eddig,es erosebb gorcsok. Vettem be Mg-ot es fekszem,de nem tudom,mit tehetnek meg. Doki csak munkaidoben elerheto,korhazban ugyanugy semmit nem csinalnak,a termeszetre bizzak. Fogalmam sincs,mitevo legyek...
2015. ápr. 27. 18:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Magándoki?
2015. ápr. 27. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:
58%

Ha a határ mellett laksz, akkor gyere át és irány az első kórház Mo-n, ahol van szülészet.

Ott a terhes ambulanciát keresd, ahol majd megvizsgál az ügyeletes orvos és lehetőleg uh-t is készít.

Ha szükséges, akkor kapsz görcsoldót (injekcióban), valamint gyógyszert.

Minden papírodat vidd magaddal.

2015. ápr. 27. 19:01
 3/18 A kérdező kommentje:

Igen,ez a ketto jutott nekem is eszembe,de ilyenkor nem talalok magandokit,varnom kell reggelig. A hatar meg 300 km innen. Amugy sincs semmi papirom,csak harom ultrahangkepem a harom alkalomrol. Egyszeruen nem vagyok igazi terhes a 13.het elereseig.

Faj a fejem is elegge. Mit adnak otthon gorcsokre? No-spa esetleg?

2015. ápr. 27. 19:14
 4/18 A kérdező kommentje:
Esetleg palastfu tea segithet? Azt progihianyra isszak,nem?
2015. ápr. 27. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
51%

Én duphastont kaptam anno, no-spat nehogy bevegyél.

[link] De ez is vényköteles. Legalábbis ide haza...

2015. ápr. 27. 20:09
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

ha vetelsz semmi az eg vilagon nem fogja visszatrtani a babat.

Gorcsoldoval csak huzod halsztod a dolgot

progeszteron potlas felesleges mert mindket petefeszked megvan es ott kell hogy termelodjon a progi

az elso 12 het vetelese 99% genetikai okokbol fordul elo igy visszatartani neem erdemes es nem is okos dolog

sajnalom

2015. ápr. 27. 20:22
 7/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hematoma.

A legtobb amit tehetsz, hogy pihensz.

2015. ápr. 27. 20:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj be a korhazba. Segiteni fognak. Vagy menj vissza reggel a dokidhoz. Ha surgos nem kell idopont sem.
2015. ápr. 27. 21:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem te valamit nagyon félreértettél. Hogyne lennél igazi terhes? A szívhang megléte után kiadják a papírt a terhességről, nem kell megvárni a 12. hetet. Fogd meg magad, menj be a kórházi ügyeletre, meg fognak nézni.

Hidd el, nem azért nem segítenek, mert nem akarnak, hanem van, amikor nem lehet.

2015. ápr. 27. 21:21
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem,nem ad ki papirt. Itt ez a szokas. Ma hatarozottan mondtam neki,hogy otthon verezgetesnel,gorcsolesnel adnak duphastont,de azt mondta nem kell,itt nem csinalnak semmit. Semmilyen terhessegi vizsgalatot,csak ultrahangot. A 12. het vegen kiallitjak a mutter-kind passt,onnantol jonnek a vervetelek,manualis vizsgalatok. Haromszor voltam mar nala,a varos legkedveltebb szuleszorvosa. Reggel visszamegyek hozza ultrahangra,es ha meg el a babam,keresek magandokit.

a verzes amugy csokkent es most barna szinu. A hasam es a fejem tovabbra is faj. A no-spa-ra ra vann irva,hogy human tesztekben sem okozott elterest terheseknel az alkalmazasa.

2015. ápr. 27. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!