Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a listámat?...

Megnéznétek a listámat? Hiányzik valami?

Figyelt kérdés

Babaszoba, felszerelések:

-kiságy

-pelenkázóasztal+alátét

-pihenőszék (szűkítővel)

-hinta

-pelenkatartó vödör

-bébiőr, 2 légzésfigyelő (1 kiságyba, 1 pelusra)

-3 ágynemű

-6 lepedő

-zenélő-forgó a kiságyhoz

-takarók

-éjjelifény

-babakocsi (sportrész+mózes)

-lábzsák

-napernyő

-esővédő és szúnyogháló

-nyári és téli szett

-pohártartó

-autósülés

Fürdetés:

-kiskád, állvány

-kozmetikumos (fürdető, sampon, testápoló, arckrém, babaolaj, hintőpor, popsikrém)

-vatta, fültisztitó

-5 fürdőlepedő

-hajkefe, fésű

-babaolló, csipesz

-3 csomag törlőkendő

-3 csomag pelenka

Etetés:

-etetőszék

-sterilizáló

-cumisüveg melegítő

-4 db 150 ml-s üveg, 1 340-es, 2 db 260 ml-s üveg

-2 csomag tápszer

-6 üveg babavíz

-20 büfikendő

Minden egyéb:

-3 cumi

-2 cumilánc

-lázmérők

-játékok (néhány a kiságyba, babahordozóra)

-párásító

A ruhákat, cipőket nem írtam le, mert azokból már rengeteget vettem, plusz kaptam is, így azokból elég lesz.

Átnéztem 2 babadolgokat áruló oldalt, megnézte más is a listát. De úgy érzem, hogy valami még hiányzik, bár lehet, hogy ez már csak a stressz.

2015. ápr. 27. 13:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
nem fogad örökbe. az előző kérdésében győzkődtem,hogy azért a kolosztrumot kapja meg legalább majd a baba. mindegy kár ezen ízélniemlékszem minden 2. válasz törölve lett :D
2015. ápr. 28. 13:45
 42/43 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat alapján: ha cumit vennék, azonnal hármat, egyformát. Emlékszem arra az éjszakára, amikor a kerti bokrok alatt lámpával kerestük az elhagyott cumit, mert csak az kellett volna neki, más formájút nem fogadott el. Persze lehet, hogy egyre sem lesz szükség, mert a 2. gyermekünk csakis az ujját szopta.

A tejesüveg melegítő is nagy szolgálatot tett, pláne ha nem otthon aludtunk. Ki sem kellett a szobából mozdulni, s néhány perc alatt kész volt a megfelelő hőmérsékletű tej.

Ha valakinek nem gond, mert pénze van, biztos, hogy sokkal több mindent megvesz, mint amire szükség lesz.

2015. ápr. 28. 19:53
 43/43 anonim ***** válasza:
Esetleg mérleg?
2015. ápr. 28. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!