Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a listámat?...

Megnéznétek a listámat? Hiányzik valami?

Figyelt kérdés

Babaszoba, felszerelések:

-kiságy

-pelenkázóasztal+alátét

-pihenőszék (szűkítővel)

-hinta

-pelenkatartó vödör

-bébiőr, 2 légzésfigyelő (1 kiságyba, 1 pelusra)

-3 ágynemű

-6 lepedő

-zenélő-forgó a kiságyhoz

-takarók

-éjjelifény

-babakocsi (sportrész+mózes)

-lábzsák

-napernyő

-esővédő és szúnyogháló

-nyári és téli szett

-pohártartó

-autósülés

Fürdetés:

-kiskád, állvány

-kozmetikumos (fürdető, sampon, testápoló, arckrém, babaolaj, hintőpor, popsikrém)

-vatta, fültisztitó

-5 fürdőlepedő

-hajkefe, fésű

-babaolló, csipesz

-3 csomag törlőkendő

-3 csomag pelenka

Etetés:

-etetőszék

-sterilizáló

-cumisüveg melegítő

-4 db 150 ml-s üveg, 1 340-es, 2 db 260 ml-s üveg

-2 csomag tápszer

-6 üveg babavíz

-20 büfikendő

Minden egyéb:

-3 cumi

-2 cumilánc

-lázmérők

-játékok (néhány a kiságyba, babahordozóra)

-párásító

A ruhákat, cipőket nem írtam le, mert azokból már rengeteget vettem, plusz kaptam is, így azokból elég lesz.

Átnéztem 2 babadolgokat áruló oldalt, megnézte más is a listát. De úgy érzem, hogy valami még hiányzik, bár lehet, hogy ez már csak a stressz.

2015. ápr. 27. 13:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
70%

20-as vagyok!

Még annyit,hogy most olvastam,hogy testápolót vettél meg arckrémet. Szerintem ne a bolti vackokkal kend a babádat. Teljesen mindegy a márkanév.. Tele vannak illatanyagokkal és társaikkal. Egy babának nem kell.

Ha megszületik a kicsi "nem tudom,hogy kint nálatok ez hogy van" nálunk a védőnő ír ki popsikrémet,fürdőkrémet,és testápolót ami természetes és nem ilyen elnézést pacsuli...

2015. ápr. 27. 13:55
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
vannak felesleges dolgok,plussz némelyből túl sok. a kérdésre válaszolva kihagytad a mellszívót,mellbimbókrémet, melltartóbetétet,cumisüveg mosó kefét,mellbimbóvédőt,kiskanalat (espumisanhoz pl) orrszívót jobb ha veszel,ha hirtelen kéne. pl. ha vasárnapra tiszta takony lesz nincs nyitva bababolt.
2015. ápr. 27. 13:57
 23/43 anonim ***** válasza:
35%

mellszivo, mellbimbo krém minek kellene neki?

valoszinuleg egybol kap majd gyogyszert, ha nem akar szoptatni és ennyi...ha meg nem adnak (ami kulfoldon kizárt), akkor elég, ha kinyomkodja a mellébol a tejet..és kész.

2015. ápr. 27. 14:02
 24/43 anonim ***** válasza:
jó hát na,nem olvastam végig,hogy tápszeres lesz a baba. de a mellszívóban nem vagyok biztos,hogy akkor se kell. azért fáj ám a belövellés nem biztos,hogy egy keveset se kell majd lefejni
2015. ápr. 27. 14:03
 25/43 anonim ***** válasza:

Orrszi porszit mindenképp szerezz be. Hiába sír valahogy ki kell szívni a taknyot az orrából ha nem kap levegőt aludni sem tud. És mindig hétvégén, éjszaka, ünnepnapokon taknyosodott be jó volt hogy nem kellett érte rohangálni sehova. A többi nagyjából ok, bár kozmetikumokat nem igazán kell a babáknak használni, az elején elég a tiszta víz, később meg valami hippoallergén fürdető, meg alkohol a köldök csonk ápolásához. Mindegy milyen drágán veszed őket nem tesz jót a kis bőrüknek a sok kence-fice.

Ja és szennyes tartó, külön neki, még mindig nem dobom a mienk közé pedig más másfél éves.

Termosz, ha tápszeres lesz jól jön éjszaka illetve ha mentek valahová abban tudsz meleg vizet vinni. Nekünk jó szolgálatot tett.

2015. ápr. 27. 14:06
 26/43 anonim ***** válasza:
62%
Pont ugyanaz a véleményem mint egy hónapja amikor ugyanezt kiirtad. Nem baromságokat kell osszevásárolni, hanem erőt venni magadon és szoptatni azt a nyomi kölköt ...
2015. ápr. 27. 14:12
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"alkohol a koldokének"

azt majd az orvos ugyis elmondja neki..ráadásuk kulfoldon nem alkoholt használnak.

2015. ápr. 27. 14:16
 28/43 anonim ***** válasza:
76%

Porszívós orrszívó kihagyhatatlan!!

Minek homlok és cumilázmérő????? Megbízhatatlanok!!

Felesleges pénzkidobás ment.

Minek újszülöttkortól való etetőszék? Ugye az öledben eteted majd? Remélem igen.

2 légzésfigyelő felesleges. Meg fogsz bolondulni. Egy ismerősöméknek állandóan jelzett, akkor is, amikor a gyerek rendesen lélegzett. Sőt, nem is volt olyan, hogy a gyerek nem vett levegőt, az a kütyü meg fél óránként jelzett. Végül nem használták.

A fülébe ne használd a fültisztítót!!!

Büfikendő felesleges, elég a textilpelenka. Úgyis lebukja, akkor meg mindegy milyen színű.

4 db 150 ml-s üveg sok. Nekem csak 1 volt. Majd vettem egy 260 ml-s üveget, ami a tápszeres lett, a 150 ml-s pedig a vizes lett.

340 ml-s nem kell.

2 csomag tápszer? Ezt már az orvos írta fel v. honnan tudod, milyen tápszer kell?

Ami kell még, az az alkohol és gézlap!!!

2015. ápr. 27. 14:17
 29/43 anonim ***** válasza:
60%
kulfoldon tápszert sem irnak fel...olyat vesz az anyuka, amilyet akar...ha nem válik be, veszi a másik félét..ha, ar..itt mindent a boltban vesz meg az ember. (Magyarországon egy kicsit luxus ez, h mindent a doki ir fel, furdeto..tápszer stb. pl. itt hetente vehettuk az ar-s tápszert 6 ezer ft-ért...)
2015. ápr. 27. 14:20
 30/43 anonim ***** válasza:
59%
és ha szerinted valahol elalszik és nem a kiságyban,mindig nálad van a hordozható légzésfigyelő??hülyeség szerintem,meg az ujszülött kortol használható etetőszék is...hisz egy ujszülöttet ölben kéne etetni az lenne neki a legjobb.
2015. ápr. 27. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!