Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

A Kontroll ablakban ott a rózsaszín vonal, a teszt ablakban fénynél látható szürke vonal van! Szellemcsík?

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 12. 21:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A tesztet szétvettem, mert én láttam a csíkot akkor is mikor egybe volt, de a férjem nem, és most sem látja!
2014. dec. 12. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi de ezek a képek borzasztóak. Egy rendeset csinálj nem kell össze vissza megvilágítgatni. Amúgy is a pozit nem kell világítgatni.
2014. dec. 12. 21:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Be Sure teszt
2014. dec. 12. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
VAlami normális kép kellene, de valószínűleg a férjednek van igaza, ez neg.
2014. dec. 12. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegyél fel légyszi előbb egy normális épet róla. Tedd le valahová, és lehetőleg ne fénnyel szemben fényképezd, mert így nem lehet normálisan látni. A szürke az szellemcsík szokott lenni, de ezzel a fajta teszttel nincs tapasztalatom.
2014. dec. 12. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:
2014. dec. 12. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt nem ertem hogy miert kell szetni egy tesztet?

Ha pozitiv es nincs agyon szedve is latni lehet a 2 csikot.

Szerintem szetszedve meg hamisabb az eredmenynos mert jobba lehet latni hogy hol kellene lennie a 2 csiknak.

Holnap csinalj ujj tesztet es ha lehet ne szed szet es a fotozasra is figyelj

2014. dec. 12. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha pozitív lenne akkor nem kellene szétszedni, hogy láss valamit. Sajnálom!

Vegyél olyan tesztet amiben 2 van(pl x-epil). Az egyiket csináld meg reggel a másikat este, ha pozitív akkor mindkét időben pozitív lesz.

2014. dec. 12. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha szürke, az negatív.

Ne szedd szét, nem véletlenül gyártják úgy a kazettás tesztet, ahogy!

Az a vonal, amit vadászni kell vagy megőrülsz, hogy odalásd, az általában nem létezik...

2014. dec. 13. 06:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha két felnőtt ember közül az egyik NEM lát második vonalat, akkor azért az elég beszédes. Lehet,hogy férfi, és nem csinált még terhességi tesztet, de egy csíkot szerintem felismer. Főleg, ha tényleg pozitív. Akkor nem lenne kétség. Ezek alapján a képek alapján én nem mondok semmit, mert akármi lehet rajta, nem látszik. De ha a férjed nem látja, akkor jó eséllyel nincs is ott. Egy pozitív teszten nem vitáznátok.
2014. dec. 13. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!