Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek az ovu tesztem?

Megnéznétek az ovu tesztem?

Figyelt kérdés

[link] Jpg [link] [link] Jpg

Nem nagyon látszik a kép, de az első erős 2 csíkos tegnap reggel készült, a második ma este, és halvány a 2. csík. Peteérésem tegnap volt?

2011. jan. 20. 20:53
 1/8 A kérdező kommentje:
2011. jan. 20. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
nem jó a liunk. egyiksem!
2011. jan. 20. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
amit kommentként küldtem az sem jó?
2011. jan. 20. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
már jó. amikor a kettő csík egyforma erős, akkor van peteérésed! de ezt több nap szokták nézni, hogy legyen viszonyítási alap.
2011. jan. 20. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes csinálni? Reggel, este, vagy első vizeletből? Lehet buta kérdés, de soha nem csináltam még. Viszont ha minden igaz tegnap lehetett peteérésem, mert volt folyás szerűség, és olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Ez egy kicsit ma is volt, de tegnapra volt jellemző
2011. jan. 20. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Délután csináld, akkor van az lh csúcs.

A második már esélyes, bár nagyon homályos, de majdnem egyforma erősek.

Még holnap is csinálj egyet délután, ha negatív lesz, akkor pont elcsíped a peteérést, vagy még erősebb lesz.

2011. jan. 20. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem először 2 nap egyformán erős volt és harmadik nap negatív. Akkor voltunk együtt először,az első negatív napon és lemaradtunk a peteérésről:S Legközelebb már a második pozitív napon együtt voltunk és sikerült!
2011. jan. 20. 22:40
 8/8 A kérdező kommentje:
mi a pozitív előtti napon egy nappal voltunk együtt. Azóta sajnos nem, és nem is fogunk tudni. Akkor van esélye a babának?
2011. jan. 21. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!