1/16 anonim válasza:
Én ezen nem látok semmit.De szoritok.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már hosszú hónapok óta várunk a két csíkos tesztre :(
2013. szept. 1. 15:32
3/16 anonim válasza:
Lehet hogy te élőben látsz rajta halvány csíkot, de így képen ez totál negatívnak látszik.
Egyébként korán teszteltél. Ha már kimarad a vérzés, akkor sokkal biztosabb eredményt kapsz. És akkor ha halvány is a teszt, de sokkal egyértelműbb, mert több a HCG a szervezetben.
4/16 anonim válasza:
Talan...valamit... De annyira korai volt még ez a teszt. A nem vart napjan reggeli vizeletbol egy 10es erossegu teszttel mar jobb eredmenyt kaphatsz!
6/16 anonim válasza:
Ez még negatív szerintem, de attól lehet, hogy összejött most a baba csak nagyon korán teszteltél. Mindenképpen várj három napot még vele :-) Nekem is csak azután lett halvány pozitív, hogy nem jött meg a menzesz. Előtte én is negatívat teszteltem :-)Drukkolok nagyon! :-)
8/16 anonim válasza:
Én is negatívnak látom. Azért drukkolok :)
10/16 anonim válasza:
Miert tesztelsz ilyen koran???? En ertem, hogy izgatott vagy, meg turelmetlen, de azert ez kicsit tulzas! En egy het mulva tesztelnek, de leghamarabb a nem vart napjan (bar meg az is korai szerintem). Most elkenodsz, aztan lehet hogy megis terhes vagy es per pillanat tok feleslegesen stresszelsz! Ez egyelore full negativ. Ot nap mulva tesztelj ujra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!