Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

3 nap múlvára nem várom.

[link]

[link]

2013. szept. 1. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is negatív! 10es,nem mindenkinél egyforma ez a dolog,nekem nemvárt előtt 3 nappal egyértelmű pozitív lett a tesztem.
2013. szept. 1. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez eddig még negatív, de magyon szurkolok hogy ne jöjjön meg és utána lesz 2 csíkod is:-)))

36+3

2013. szept. 1. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ezek tuti negatívak én halovány csíkot sem sem látok az utóbbi belinkelten sem, de szorítok! :)
2013. szept. 1. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Én meg nem értem, hogy ha neked 3 nappal a menstruáció előtt volt már pozitív teszted, miért garancia, hogy másnak is van? Ezer dologtól függ, hogy kinek mikor mutatja ki a teszt, de kimaradt menstruáció után általában azért már mutat valamit, ha van baba. Attól hogy neked volt viszonylag korai peteérésed és ezért hamar kimutatta, még nem biztos, hogy másnál működik. Én tök bírom az ilyen egyedi eseteket, amiből baromira nem jó következtetni saját magamra nézve, de azért mégis tuningolom magam, hogy "másnak látszódott ilyenkor, nekem miért nem???" Mert nem ez az általános dolog, azért! És mert minden nő, minden test, minden szervezet más, azért! Én is tudtam várni egy vetélés utáni harmadik hónapban 5 napot és közben még be sem diliztem... Nem a kérdező ellen vagyok egyáltalán, sőt....... Drukkolok, hogy mutasson valamit a teszt! Csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem kell szomorkodni csak azért, mert van, akinek már mutatta, neked meg még nem.
2013. szept. 1. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Sajnos én is negatívnak látom! :(

De gondolom te élőben látsz valamit... nekem is volt olyan halvány tesztem, amit sehogy sem tudtam jól lefotózni. :)

Várj egy-két napot és ismételj! :)

2013. szept. 1. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez pár nap mulva lehet még pozitív, nagyon drukkolunk!

De túl hamar teszteltél, bármilyen lassan telnek is ilyenkor a percek.

Esetleg az LH teszttel próbálkozz holnap-holnapután.

Én a nemvárt előtt egy nappal LH tesztet csináltam és nagyon halványan- de 2csíkos volt. Másnap ennél is halványabban pozitív volt a terhes tesztem, ami 4nap mulva már nagyon egyértelmű pozitív volt.

A halvány pozitív is pozitív!! Főleg ha pár nap mulva erősödik!!

MIndenképp írjál, hogy mi lett veled!!!

2013. szept. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!