Pozitívat teszteltem?
Figyelt kérdés
Március elején együtt voltam az apuka jelölttel, aki nem a párom.
Nem védekeztünk, de azt hittük, legalábbis ő hogy ki húzta időben.
Én már akkor megjegyeztem és ha baba lesz mi lesz?? Azt mondta azt is egy élet....
Viszont neki élettársa van és 15 hónapos lánya.
A nővel 7 éve vannak együtt, de megromlott a kapcsolatuk, leginkább a kislány a kapocs, akiért egész nehezen megküzdöttek mert nehezen sikerült.
Most tudom hogy nem fogja őket elhagyni értem, és nem fog minket választani, viszont nem tudom hogyan közöljem vele, egyáltalán közöljem-e??
Nem is szeretném ha miattam hagyná el őket.
Dolgozom, és a szüleimtől külön élek, de egy udvarban viszont teljesen külön életet élek.
2015. ápr. 26. 21:08
1/4 anonim válasza:
Azért megvárhattad volna, míg lezárja a kapcsolatát. Egy gyerek élete, nem játék:S
2/4 anonim válasza:
Persze hogy mond el neki, főleg, hogy az aktus után még beszéltetek is erről a helyzetről.
3/4 anonim válasza:
"Pozitívat teszteltem?"
ez most kérdés vagy kijelentés???
4/4 anonim válasza:
Gratulálok, ez egy jó kis kezdés egy kisgyerek eletéhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!