Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyúan fel vagyok fázva,...

Iszonyúan fel vagyok fázva, és reggel pozitívat teszteltem, kaptam gyógyszert, de jól jönne pár jó tanács, ami elősegíti a gyógyulást?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom az orvos mondott egy nagy adag jótanácsot.

Ugye antibiokikumot kapsz ami az elsö trimeszterben nem igazáb jó dolog.

Elmondta a doki, hogy mi is az a felfázás? A hugyholagban elszaporodtak a baktériumok, és mivel keveset iszol, nem tisztul rendesen a holyag ezért mindig rendesen szaporodnak.

Igazából egy felfázásra csak nagyon súlyos esetbe kell antibiotikum. Egy egyszerü 2-3 napos folyadék kúrával kieleht kezelni. Minden félórában 1 nagypohár víz, olyan szinten, hogy óránként pisilni tudjál egy nagyobb mennyiséget. A holyaogt folyamotsan üríteni kell, és ezt folyamatos pisiléssel tudod, ahhoz meg folyamatosan inni kell.

Ugye abból jöttél rá, hogy fel vagy fázva, hogy állandóan pisilni jártál, és alig jött valami, de az fájt. A tested már akkor jelezte, hogy pisi... Vagy is igyál rengeteget.

A másik pedig hogy a kamilla elég veszélyes mindenre(tilos inhalálni, tilos szemet vagy bört kenegetni vele, mert rettenetesen szárit, és csak nagyobb bajt csinál ott), de a felfázásra és más altáji betegségekre szuper. Egyszerüen egy nagyadag kamillát tegyél egy ülöfürdöbe, ne feküdj bele mert szétszárítja a börödet.

2015. ápr. 10. 20:09
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!! a doki nem adott tul sok tanácsot....
2015. ápr. 10. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elso jokat ir, emellett: keruld a cukrot teljesen. Semmi edesseg, semmi, amiben egy pici cukor is van. meg az edes gyumolcsok is kerulendok. Emellett ihatod literszamra a forrazott csalanteat izesites nelkul. Altaji gozoles is szoba johet, de ezzel ovatosabban, max 5-10 percre egy labas fole guggolsz, letakarod magad takaroval. A labasban forrazott mezsei zsurlo legyen. Este lefekves elott csinald, max 3 napig, utana bugyolald magad a takaroba. Jobbulast!
2015. ápr. 10. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Uu, nekem is parhavonta elojon, holyaghurut. Borzaszto. Tozegafonya kapszula nagy dozisban segit (megelozesnel is), rengeteg meleg folyadek ami atmos, nagyon vastogan a derekadon, hatadon, hasadon pokroc, hogy melegbe legyen es ogy izzadj, sok c vitamin, vizelehajto az is. Terhesen a gyogyteakkal ovatosan, van amelyik vetelest okozhat!! ha cedax-ot ir fel, az hasznalhato terhesen, 3-4kurat kellett vegigcsinalnom a terhessegem alatt es minden rendben volt! ne aggodj!!
2015. ápr. 10. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nemtudom, hogy esetleg tudod e h milyen baci okozza a holyaghurutodat. 90%ban e coli szokta a tuneteket produkalni, arra pedig nagyon jo a D MANNOZ. Huzos az ara, de megeri, es terhesen is lehet inni. En is iszom, kuraszeruen ( hetente 2x-3x), hogy ne kapjak el semmi. Es megse antibiotikum,..,.. 20hkm
2015. ápr. 11. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 11. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:

A D mannoz nagyon jo, en is csak ajanlani tudom!

A korabban irt gyogyteak (csalantea ivasra, kamilla furdesre, mezei zsurlo rovid ideig gozolesre) nem okoz vetelest, ezek biztonsagosak, magam is hasznaltam oket! Sajnos szinten tobbszor okozott gondot a holyaghurut a terhessegem alatt, a felsorolt tippek ellenere is volt, hogy nekem is kellett antibiotikum. 34 hetes kismama vagyok.

2015. ápr. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!