A nemvart napja elott egy hettel teszteltem pozitivat, lehetnek ikrek?
Figyelt kérdés
Azert gondoltam ra mert eleg hamar kimutatta2015. ápr. 1. 12:39
1/15 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy korábban fogant.
2/15 anonim válasza:
Lehetnek ikrek, bár nekem is volt egy ilyen pozi tesztem, de csak egyedül volt a kisfiam:)
3/15 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de nem semmiért mondják, h ne tesztelgesstek idő előtt. Most retteghetsz, nehogy megjöjjön mégis valamelyik nap. Óriási lenne a csalódás egy pozitív teszt után.
ne haragudj, nem merek gratulálni.
Lehetnek ikrek, persze. De az, h hamar kimutatta a teszt, más miatt is lehet, mondjuk korábban volt a peteérésed.
4/15 anonim válasza:
A HCG szint lehet több ikrek esetén, viszont mivel elég tág kategória ez (a HCG szint igazából lehet bármennyi...), ezért ebből nem lehet egyértelműen kijelenteni!
Az is lehet, hogy szimplán korábban fogant a babád, ezért mutatja ki hamar a teszt.
Csalában vannak ikrek? Nagyobb eséllyel indulsz ikerterhességre amúgy?
5/15 A kérdező kommentje:
Azota mar a 7.hetben vagyok de a dokim csak a 8. hetben rendelt be :( Szoval nem jott es erosebb a tesztcsik mint a kontroll csik
2015. ápr. 1. 12:46
6/15 anonim válasza:
Nekem 6 nappal mutatta menzi előtt és nem ikrek. Azért mutatta ilyen korán mert 28 napos ciklussal volt 10. napon peteérésem. Valószínűleg neked is korábban fogant.
7/15 A kérdező kommentje:
Meg eddig senkinek nincsenek ikrek.
2015. ápr. 1. 12:46
8/15 anonim válasza:
Ja 5 és fél hetesen erősebb volt a masodik csík mint a kontroll csík. Még mindig nem ikrek, 12 hetes uh-n kiderult volna. :D
9/15 anonim válasza:
Nekem hármasikreim vannak és a nem várt mensi UTÁN két nappal is még elég haloványan mutatta a teszt a terhességet. Persze általában azt mondják,hogy ha hamarabb kimutatja, ikrek. De ez egyáltalán nem ettől függ, hanem, hogy mikor fogant meg a baba(k). Nekem jóval később, mivel 6 hetesen a doki még csak egy babát látott, 8 hetesen kettőt és a 12. heti kötelező uh-n derült ki, hogy hárman vannak.
10/15 anonim válasza:
#9 - Gondolom a 18. heti UH-ra már kifejezetten félve mentél el, hátha találnak még egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!