A nemvart napja elott egy hettel teszteltem pozitivat, lehetnek ikrek?
Figyelt kérdés
Azert gondoltam ra mert eleg hamar kimutatta2015. ápr. 1. 12:39
11/15 anonim válasza:
Az ég világon semmi összefüggés nincs.
12/15 anonim válasza:
ma 13:00
Természetes úton fogantak az ikrek vagy lombikos? Nem semmi, 3 kisbaba, megszülettek már? :D
Én nagyon szeretnék ikreket de atz hiszem nem kicsit pánikolnék be ha hárman lennének.
13/15 anonim válasza:
Nemvart elott 1 hettel szep pozi volt a 25- os erossegu teszt! Hamarabb volt pe-m ez mar biztos mert a baba is minden uh-n nagyobb 1 hettel! Egyedul van 😃😃
14/15 anonim válasza:
:D Már a 12. után mondtam, hogy többre nem is jövök! :D Szerencsére egyébként minden rendben volt végig, a 36. hétig sikerült benn maradniuk és egészségesen megszülettek. Nyáron már 6 évesek lesznek.
15/15 anonim válasza:
Ja, bocsi, csak az első oldalt olvastam. 9-es válaszoló vagyok. Szóval természetes úton fogantak, nagyon gyorsan, 2 havi próbálkozás után. És a családban nincsenek ikrei másnak. Szóval igencsak meglepi volt, mondhatni: SOKK! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!