Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikrek esetén miből mennyit...

Ikrek esetén miből mennyit kell vásárolni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4hónapos kismama vagyok,ez az első terhességem és sikerült természetes úton összehozni az ikreket, elkezdtem körül nézni mit érdemes venni újszülötteknek de nem találtam igazán olyan oldalt ahol leírták volna hogy ikrek esetén mit érdmemes venni,gondolom mindenből dupla annyi kell,de szerintetek mi az ami feltétlenül kell majd miután hazajönnek? Előre is köszönöm a válaszaitokat:))
2015. márc. 23. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Kiságyból, légzésfigyelőből, hordozóból, autósülésből, esetleg mózeskosárból (ha azt használnátok) kettő kell.

Ágyneműből, törülközőből, előkéből, ruhaneműből, textil pelusból dupla mennyiség, mint amit egy babának ajánlanak.

Amiből egy is elég: kiskád, szopipárna, játszószőnyeg, nagy járóka, ikerkocsi.

A játékokat nem kell duplán venni, mindenből elég egy, kivéve persze a rágókákat.

2015. márc. 23. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 8 honaposak az ikreim :) es gratulalok Neked is!! :)

Az elozot kiegeszitenem meg azzal, h cumisuvegbol is erdemes 10-12-t beszerezni, plussz egy nagyobb elektromos sterilizalot. Ruha elokebol is elkell fejenkent 8-10 db. Kesobb pedig ugyis jo lesz a lemoshato is.

Az ikrek hamarabb szoktak jonni, mint egy teljes idore szuletett babak, ugyh eloszor extra pici meretu rugdalozokat kell venni, de nem sokat, m nagyon hamar kinovik. Nekem eloszor havonta, majd 2 havonta eggyel nagyobb meretu ruhakat kellett vennem, m olyan gyorsan nottek.

Ami meg nekunk fontos volt az elejen, az 4-6 db pamut lyukacsos pled es halozsak, vagy angol polya, m bizotnsagosabb, mint a takaro a kisagyban.

Ha barmi kerdesed van, nyugodtan irhatsz priviben ;)

2015. márc. 23. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia en 22. Hetes vagyok es nálunk is elsőre természetesen jöttek a lanyok :) ha szeretnel beszélgetni írj nyugodtan privit ;)
2015. márc. 23. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!