Népi hiedelmek, fiú-lány? (többi lent)
Nem arra lennék kiváncsi, hogy valaki csak 1 népi hiedelem alapján bejött e, hogy fia vagy lánya lesz e, hanem, hogy esetleg, több is stimmelt e? Pl. hasforma, édesség-sós-savanyú, hányinger, pici szivverése?
Úgy hallottam, ha a kismama az elejétől rosszul van, édeset kiván, és a baba szivverése is 50 felett van, ez mind mind kislányra utal. Annyira szeretném, ha bejönne. Nálam ez ezek állnak fent. Elhiszem, hogy 1-1 hiedelemre nem lehet adni, de esetleg ha több is egybevág? Sajnos még nem mutatta meg magát a kicsike :(
Szia!
Amiket írtál nekem majdnem minden megvolt:)
A hasformám inkább kerek volt mint csúcsos,ugye erre azt mondják,hogy lányos pocak:)
Én iszonyatosan kívántam az édességet:) Amúgy nem vagyok édesszájú.
Az elején nagyon rosszul voltam.Nem keveset hánytam is.
A csíkos dolgot nem hallottam még:) Nekem az utolsó hónapban jött ki a csíkom,addig nem is volt,azt hittem,hogy nekem nem lesz:)
Amúgy kislányom született:) Nekem úgymond minden bejött:)
Most itt fórumon olvastam,hogy valaki feltett egy kérdést,hogy ha az életkorodat "ami a fogantatáskor volt" összeadod a baba fogantatási hónapjával,tehát amikor fogant szóval a 2őt összeadod és ha páros akkor fiú ha páratlan akkor lány. Nekem az is bejött:D
22 volt az életkorom mikor megfogant és márciusban azaz a 3.hónap tehát 22+3 az 25 vagyis páratlan,tehát kislány:)
Azt hiszem így volt:)
ma 20:19-es:
Az elsö gyerere páratlan szám jött ki: lány
A másodikra páros: lány
A harmadik páratlan: fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!