A nepi hiedelmek alapjan bejott valakinek h fiu vagy lany
babat var?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amit a neten is lehet olvasni. Edeset vagy sosat kivansz,vagy van hanyinger vagy nincs...?!? Nyilvan nem tartom mervadonak,csak kivancsisagbol kerdezem
Eddig nem úgy tűnik. Hányinger volt majdnem folyamatosan, csúnya pattanásos arcbőr, sok édesség kívánása.
Úgy néz ki fiam lesz :D
2015. ápr. 23. 19:35
2/15 A kérdező kommentje:
:) Nekem eddig meg nagyon a "fius" tuneteim vannak tobbsegben,de meg nem tudom milyen nemu az elejen vagyok :) Csak erdekessegkepp kerdeztem,h. mik a tapasztalatok :)
2015. ápr. 23. 19:40
3/15 anonim válasza:
Nekem a pocakom formája alapján bejött. :) Bár nem igazán hiszek ezekben. Mert hát nem attól ég a gyomrod,hogy nő a haja :D
2015. ápr. 23. 19:41
4/15 anonim válasza:
Hát igen, kiváncsi az ember. Majdnem minden babona kislányt súgott nekünk de hát na. Bár még lehet belőle kislány de nem sok esély van rá. 1-es voltam.
2015. ápr. 23. 19:42
5/15 anonim válasza:
Én naponta palacsintán éltem mindegy volt milyen. Nem volt se hányinger se semmi más rosszullétem. A hasam hegyes volt és fiaim vannak.
2015. ápr. 23. 20:40
6/15 anonim válasza:
A nővéreméknél csodaszámba ment, hogy kislány született. Legalább 5 generációra visszamenőleg csak férfiak vannak sógorom ágán. Az anyós még a terhesség elején mondta, hogy hát nem valószínű, hogy kislány lesz.
A nővérem meg gyakorlatilag az elejétől kezdve érezte, hogy az lesz. A népi hiedelmeknél egy kicsit tudományosabb megfigyelése volt.. Sokkal kevésbé szőrösödött, mint általában. A lányka a 25. hét környékén mutatta meg magát, addig nem lehetett biztosat állítani, és akkor ki is derült, hogy bizony egy lányka lesz a családban. :)
2015. ápr. 23. 21:06
7/15 anonim válasza:
Én nagyon szarul voltam a 14. hétig, és néha még hánytam a 16. hétig, állandóan édeset ettem volna/ennék most is, és iszonyat ronda a bőröm sajnos. Kislányom lesz, úgyhogy ez mondhatni bejött. A hasam alakjából viszont mindenki kisfiút tippelt nekem, az nem jött be :)
28 hkm
2015. ápr. 23. 21:07
8/15 anonim válasza:
6-osnak: nekem erősebb lett a szőr a combomon és a hasamon, mégis lány :D Ez se mérvadó, szerintem ki hogy reagál rá :)
7-es
2015. ápr. 23. 21:09
9/15 anonim válasza:
Àltalában a kislànyos kismamáknak vannak rosszullétei.
2015. ápr. 23. 21:10
10/15 anonim válasza:
6-os,nálunk ugyanez van. A páromnál is és nálam is apai ágon csak fiúk vannak az én családomban apai ágról egyedüli lány vagyok,mindenki mondta,hogy fú,biztos fiú lesz. Aztán végül kiderült,hogy kislányunk lesz,meg is örült mindenki. :D Azt hiszem a 3-as voltam még. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!