Tényleg igazak a népi hiedelmek babavárással kapcsolatban? Mit kívántatok fiús és lányos anyák?
Én a sósat és a savanyút kívánom.Testvérem szerint elég korai h kívánós vagyok mert még csak pénteken leszek 6 hetes.
Citromos fagyi nagyon megy ...:)
Kislánynál vörös gyümölcsök, vörösbor. (elég vérszegény lett)
Kisfiúnál semmit, csak mindig éhes voltam..
Ecet????
Na ez érdekes mert én is rá vagyok kattanva az ecetes dolgokra.
Fiút várok, édeset kívánok.
De szerintem abszolút semmi összefüggés nincs. A babona csak babona, valós alapja nincs. Arra jó, hogy a vénasszonyok elüssék valamivel azt a 9 hónapot. :-)
Azt szokták mondani,hogy aki rosszul van,émelyeg,hány,annak fia lesz,akinek nincsenek tünetei annak lánya.
Nálam ez bevált!
Mikor lányomat vártam,rengeteg csokit elpusztítottam,süti,krém,bármi ami édes.
Fiammal tonnaszámra ettem a sózott szalonnát lila hagymával,pattogatott kukoricát,bármit ami sós.
Nálam ez a babona is bejött.
Most 5 hetes vagyok,de már a szemem sarkából lesem a szalonnákat a boltban és a hagymát.
Lehet megint kisfiam lesz?
Én annak örülnék:))
Szerintem fiú babátok lesz! Amúgy én hülyeségnek tartom ez a hiedelmet. DE!
Első babámnál egyfolytában savanyút kívántam nagyon az elején, uborkát, citromos dolgokat. Ezek fiúkra jellemzők.
Második babámnél pedig sok gyümölcsöt kívántam, málnát, semmi cukros édességet pedig nagyon édes szájú vagyok.
Kíváncsi lennék mitek lesz! Sok egészéget és szép babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!