A nepi hiedelmek alapjan bejott valakinek h fiu vagy lany babat var?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amit a neten is lehet olvasni. Edeset vagy sosat kivansz,vagy van hanyinger vagy nincs...?!? Nyilvan nem tartom mervadonak,csak kivancsisagbol kerdezem2015. ápr. 23. 19:32
11/15 anonim válasza:
Nekem is egy része jött be. A fiammal elkezdtek a hasamon durva szőrök nőni, a férjemmel azon röhögtünk, hogy a gyerek haja átütött a hasfalamon:) Nagyon égett a gyomrom, rengeteg haja volt. Sósat, savanyút kívántam, kovászos uborkát minden mennyiségben.
A lányommal meg nem voltam szőrös, csokit csokival ettem. Nem égett a gyomrom, nem is volt sok hajacska. Mindkét gyerekkel a 7-16. hétig hánytam, abban nem volt különbség.
12/15 anonim válasza:
Első gyerekkel gyümölcsöt-édességet kívántam,epret kilószám ettem májustól.
Minden népi hiedelem szerint lány, egyedül a kínai naptár írta hogy fiú. Fiú lett.
Most minden nyavalya megtalál, hányok-émelygek mint a lakodalmas kutya,gyümölcsöt kívánom, ég a gyomrom nagyon brutálisan.
Kínai naptár most is fiút jósol.:)
13/15 anonim válasza:
Nincs semmi rosszullétem, még egy kis émelygés sem. Csúcsosabb a hasam (ez amúgy testalkattól függ), nem ég a gyomrom, nem vagyok kívánós, ugyanazokat a dolgokat eszem, mint a terhesség előtt. 28 hetes vagyok, kislány lesz.
14/15 anonim válasza:
Jah, szép a bőröm, de az azelőtt is ilyen volt és kevesebb szőr nő rajtam.
15/15 A kérdező kommentje:
Jokat mosolygok :) koszi h irtatok aranyosak vagytok. Boldog babavarast kivanok mindenkinek a hatralevo idoszakra :)
2015. ápr. 24. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!