6hetes kismama vagyok a munkahelyemen szemetek velem minden nehéz munkat ramsoznak. Elmenjek táppénzre?
Sajnos Mo-n úgy félnek a munkáltatók a terhes nőktől, mint a tűztől. Én is eljöttem táppénzre, mert miután bejelentettem, hidegháború kezdődött köztem és a főnököm között. Személyes sértésnek vette, hogy teherbe mertem esni. Leültetett az irodájában, és sokáig szúrósan nézett, úgy éreztem magam, mint a vádlottak padján. Olyan kérdésekkel bombázott, hogy mégis hogy képzelem ezt, arról volt szó, hogy nem lesz gyerek. Olyan igazságtalan, hogy a férjemnek bezzeg gratulálnak a munkahelyén, a nőknek meg ilyen stresszhelyzeteket kell kiállniuk.
Szerintem nyugodtan menj táppénzre, hiszen maguknak keresték a bajt, hogy nem adtak könnyebb munkát. (De azzal számolj, hogy így kevesebb pénzt kapsz.)
nálam is hasonló a helyzet csak nem fizikai hanem idegeskedés miatt ma pl annyira bestresszeltem, hogy utána vagy 20 percig erősen görcsölt a hasam megfogadtam még egy esélyt adok de az az utolsó lesz és utána táppénz, nem éri meg mert gondolom mint én is te is nagyon szeretted volna a babát és baj lesz NE LEGYEN!!!!! megbánod(juk)
jó egészséget
5 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!