Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes kismama vagyok a...

6hetes kismama vagyok a munkahelyemen szemetek velem minden nehéz munkat ramsoznak. Elmenjek táppénzre?

Figyelt kérdés
Raktari munka emelgetni kell hajolgatni,pörögni ami nem is baj csak a hajolgatastol faj a hasam bekeményedik és azt mondtak könyitett munkat nem tudnak adni ugyanazt kell teljesitenem amit a többiek.Este görcsöltem nagyon féltem ma is picit és a mellem sem faj annyira de lehet hogy képzelődök és aggodok.Ma itthon maradtam.Én akartam dolgozni pár honapig de mivel igy bannak velem lehet eljövök táppénzre szerintetek?
2008. aug. 28. 12:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos Mo-n úgy félnek a munkáltatók a terhes nőktől, mint a tűztől. Én is eljöttem táppénzre, mert miután bejelentettem, hidegháború kezdődött köztem és a főnököm között. Személyes sértésnek vette, hogy teherbe mertem esni. Leültetett az irodájában, és sokáig szúrósan nézett, úgy éreztem magam, mint a vádlottak padján. Olyan kérdésekkel bombázott, hogy mégis hogy képzelem ezt, arról volt szó, hogy nem lesz gyerek. Olyan igazságtalan, hogy a férjemnek bezzeg gratulálnak a munkahelyén, a nőknek meg ilyen stresszhelyzeteket kell kiállniuk.

Szerintem nyugodtan menj táppénzre, hiszen maguknak keresték a bajt, hogy nem adtak könnyebb munkát. (De azzal számolj, hogy így kevesebb pénzt kapsz.)

2008. aug. 29. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:

nálam is hasonló a helyzet csak nem fizikai hanem idegeskedés miatt ma pl annyira bestresszeltem, hogy utána vagy 20 percig erősen görcsölt a hasam megfogadtam még egy esélyt adok de az az utolsó lesz és utána táppénz, nem éri meg mert gondolom mint én is te is nagyon szeretted volna a babát és baj lesz NE LEGYEN!!!!! megbánod(juk)

jó egészséget

5 heteske

2008. aug. 29. 18:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg tanacsot olyan arik vagytok:)kiirattam magam 1hétre aztan majd meglatjuk eléggé lelkiismeretes vagyok de amikor emelgetnem hajolgatnom kell és ehhez még stresszelnek mindig megbanom,hogy nem maradtam otthon és ha ideges vagyok mindig görcsöl a hasam is ugyhogy szerintem tovabb ezt nem csinalom ugysem lesz jobb hatarozottan megmondtak,hogy nem fognak mas munkat adni.Mindenkinek szép babavárást!
2008. aug. 30. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!