Mikortól vagyok védett a munkahelyemen? Érvényes 6 hetes UH lelettel (ahol a terhesség már élő) és képpel; vagy a kismama könyvvel amit a védőnő ad?
én mondtam neki, de azt mondta hogy sehogy sem tud fogadni előbb, és mutogatta a naptárját, hogy nézzen csak, mennyire tele van.
tiszta vicc ez a védőnői szolgálat
Legyél erőszakos, nem tudom, hogy hogy gondolja a védőnőd. Nekem nagyon kedves védőnőm van, anno 8 hetes terhesen megcsinálta a kiskönyvemet, ráadásul nem is a fogadó napján, mert akkor én nem tudtam elszabadulni a munkahelyemről. Sőt szeptembertől is ő alkalmazkodik majd hozzám, pedig nem lenne kötelező, csak emberség kell és egy kicsi megértés.
Szóval hajrá, nagy pofa :) ne hagyd magad!
A kiskönyvvel vagy védett, és igen, a védőnőnek előbb kell , ismétlem kell fogadnia.
Azt hogy 12 hétig köteles vagy -e memgondani, nem tudom, sőt, előtte nem is szokták.
nekem is mindjárt kiállította a védőnő a kiskönyvet, még 6 hetes sem voltam.
Nálunk is heti egy nap rendel másfél órát, de ettől függetlenül doglozik máshol, fogadjon ott, és igenis, állítsa ki!!
Légy határozott, hogy nagy szükséged van rá!
VAgy kérdezz rá a nőgyógyásznál, hogy ilyenkor mi a teendő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!