Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen sok a 8 kiló?

27 hetesen sok a 8 kiló?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem sok a 8 kg. Ne aggódj, ha nem kezdesz el vizesedni, akkor a hízás is lassulni fog majd. 28 hetesen tartottam 7 kgnál, most voltam mérlegelni, +2 kb híztam a 34. hétig. 50 kg-ról indultam. A védőnő is azt mondta, hogy 30-32 hét körülre beáll a magzatvíz és a méhlepény max súlya, tehát innen csak a baba aki feljön, ami heti 20-30 dkg is lehet. Azt hiszem tartani fogom a nagykönyvem megírt 12 kg-ot:) Néha rámtörnek napok, amikor elszörnyedek, hogy mi lesz velem szülés után, de tudom magamról, hogy elég hiú vagyok, hogy akkor majd keményen lefaragjam a kilókat. Addig pedig a baba az első. Nyugi, sem nem kevés, sem nem kóros a hízás, azt meg nem tudhatod,hogy mennyi ebből a baba pontosan... ha azt levonod, akkor kell 2-3 kg tartaléknak a szervezetednek, akkor már nem is maradt szinte semmi... A baba az első!!! Vigyázz magadra!
2010. febr. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!