22 hetesen 8 kiló hízás 50 kilóról indulva?
Szia:)
Én is ennyinél tartok kb.
Ugyan ez a helyzet,mint nálad ,semmim nem dagadt,nincs víz stb.
Igaz akkorák a melleim ,hogy le sem irom:D
Nekem a védőnőm azt mondta,mivel ez eredményeim jók,nincs semmi bajom,hogy vigyázzak azért,ne egyek sok édességet ,szénhidrátot és passz,nem volt lecseszés:)
Jah én azért felesleggel kezdtem a hasamon főleg.
Lehet,hogy mostmár lassabb lesz a gyarapodás ebben bízzunk:)
Addig,amig jól vagy szerintem nincs semmi baj :)
Sztem ez egyáltalán nem gáz, ha a versenysúlyodhoz nézed, akkor még csak 5 kg-ot híztál. Csak előtte visszaállt eredeti állapotra a szervezeted. HA diétára fognak meg úgyis azt csinálsz amit akarsz, szal nem diétázol és kész. Sztem 15 kg plusz simán belefér egy terhességbe.
(Mondjuk én csak 6 kg-ot híztam összesen, de én fordítva vagyok összerakva. :D)
Én 75 kilóról indultam, mert hormonbajaim voltak, mielőtt teherbe estem, most vagyok 80 kiló és jelenleg 30 hetes.
Ez összesen 5 kg, ebből kb.2 kiló a baba + magzatvíz, ettől függetlenül, nálad lehet, hogy ez a normális így 22 hetesen.
Ha diétát javasolnak, az nem egyenlő a fogyókúrával.
Fogyózni terhesség alatt tilos!
szia!
én most vagyok 5. hónapban a pocaklakómmal és már 10 kg-t híztam.. 55-tel kezdtem és van még 4 hónapom.. elég ijesztő ez egy kicsit nem??
jó babavárást!
Az én súlyom is kb. ennyi volt ilyen idős terhesen - kaptam is a dokitól, de nem érdekelt. Azóta valahogyan megállt a súlygyarapodás, pedig mindenki azt mondta akkor, hogy még csak most jön a java. (persze még semmi nincs késve!)
27 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!