27 hetesen sok a 8 kiló?
Szerintem nem sok. Én ugyan addig csak 4-et híztam, a vége mégis 11 lett, és a lánykám egészséges lett. Most 11 hetes vagyok ikrekkel, anyósom tegnap ki volt akadva, hogy nem hízok!!!!Néztem hülyén, mit is vár tőlem, 20. hétig a lányommal sem híztam, most meg már egy kilót a 11 hét alatt.
EGyébként van aki az elején hízik, utána alig, van aki fordítva. Ha egészségesen táplálkozol, annyit raktároz a szervezeted, amennyire szüksége van. Ne aggódj!
Szerintem a 8 kg nem sok. Azt szokták mondani, hogy a 28. hétig felszedett kg megkétszereződhet. De ez sincs így mindenkinél.
Én 23 hetes vagyok, eddig 6,5 kilot híztam.
Igaza van utolsónak, valóban alkattól függ.
Én, jelentem, 182 cm vagyok, 75 kg-ról indultam (az otthoni mérleg szerint, a tesztelés napján), most sajnálatos módon már 85 kg vagyok. Az első terhességemnél 30 kg-t szedtem fel (mondjuk toxémiás voltam, írtó vizes), a másodikkal sikerült 20 kg-t. Szóval jó a takarmányhasznosító képességem. De terhesség nélkül is. Nagyon oda kell figyelnem, hogy mit és mennyit eszek, ha nem akarok rövid idő alatt nagyon sokat hízni.
Ha egészségesen eszel és nem vagy vizes, akkor ne foglalkozz a kilóiddal, majd utána diétázol és tornázol.
Ez az én tapasztalatom.
23 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!