Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szörnyű szorulás ellen nem...

Szörnyű szorulás ellen nem használ semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok, és szörnyen szorulásos. A nőgyógyász a múltkor azt mondta, hogy pár csepp guttalax. Na most az ír 10 cseppet, én 4-et mertem bevenni, kicsit tudtam is produkálni, nade ami utána jött. Este elkezdtem görcsölni, ami nem múlt el. Még másnap délután is tartott,be kellett mennem a szülészetre, hogy vizsgáljanak meg. Szerencsére minden oké volt, de az a szar olyan görcsöket okozott,hogy tuti többet nem használom. Nem tudom mi lett volna,ha a papír szerint 10 cseppet veszek be.
2015. ápr. 22. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A lényeg,hogy ilyenkor nem szabad semmilyen hashajtó hatású dolgot bevenni már,mert még rosszabb lesz! Ugyanis fellazítani,ami bent van,nem fogja! Hidd el,attól csak rosszabb lesz! Ha nagyon rég óta nem tudtál elmenni wc-re,akkor szerintem sok minden nem fog használni már! Dokinak mondd mindig,hogy mióta nem tudtál,mert lehet,hogy akkor kórházi úton fognak rásegíteni! Ha pedig túl vagy rajta,akkor utána tessék sok rostosat enni! Hashajtót utána se szedj,mert tönkre teszi a bélbolyhokat! Sajnos nem tudok tanácsot adni,hogy most mi hatna,mert tapasztalatból tudom,hogy nekem semmi nem segített! Amennyit még tehetsz,hogy próbálkozz a wc-n,amennyit csak tudsz! Szerintem azzal teszel a legtöbbet! Jobbulást kívánok!

És meg egy jó tanács,ha túl leszel rajta,akkor az első székelési ingernél mindig elmenni,mert ha nem teszed,akkor megint így jársz!

2015. ápr. 22. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Utifűmaghéj. Olyan szorulásom volt hogy menni alig birtam! Se feküdni se ülni... Mindenhogy nyomott, sehogy nem volt jó... Reggel egy pohár joghurtba belekeversz egy evőkanállal, megeszed gyorsan és aznap iszol rá két liter vizet! Másnap garantált lesz az eredmény!:) Ezt ha mindennap megismétled egy héten át, teljesen kipucol!:) Nekem azóta sem volt gondom.

Jobbulást Neked

2015. ápr. 23. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az étrendeden változtass! A rendszeres táplálkozás és a napi minimum 2.5 liter folyadék(ha lehet víz legyen) mennyiség sokat segíthet! Egyél mákos ételeket, zabkását, este lefekvéskor egy-két kanál szilvalekvár, vagy 2db. kivi! Kerüld a hasfogó ételeket!
2015. ápr. 23. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
mákot??!! elnezest , de a legnagyobb tisztelettel is ellent kell mondanom, nehogy makot egyen a kerdezo, lehet hogy neked segitett, de a mák teljes mertekben ( es azt hittem koztudottan) anyagcsere lassito, es ha mas nem, nahat a makos etelek okoznak csak igazan szorulast. szoval biztosan joindulattal irtad, vagy tapasztaltad te magad az ellenkezojet, de a makot en nem javasolnam mert az az egyik legerosebb szekrekeszto :) a szilva viszont jo ahogy irtad, es en is irtam fentebb, lekvar, vagy aszalt...vagy szezonban maga a gyumolcs :)
2015. ápr. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!