Guttalax csepp, szorulás ellen? (8 hetes kismama vagyok)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ezt kismamák is alkalmazhatják! Biztos nem lesz tőle baja a babának?
Nagyon szenvedek már hetek óta, már nem tudom mi lenne jó, de egyre puffadtabbnak érzem magam....!
2010. okt. 23. 23:02
1/2 anonim válasza:
Szilva lekvár éhgyomorra , savanyú káposztalé, laevolak szirup. Ezek nekem beváltak! Sok zöldség gyümölcs.
2/2 anonim válasza:
Nem ajánlom a Guttalaxot!
Én 16 hetesen vettem be, mert már majd egy hete nem sikerült a dolog.
Borzasztó hasfájás lett az eredménye, mozgatta a beleimet, de produkálni nem tudtam. Felért egy vajúdással, majd ügyelet lett a vége. Ott beöntés után lett könnyebb.
Azóta én Mira vizet iszom, az helyre teszi a dolgokat, csak az ízét kell megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!