Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Durva szorulás? Mályvatea +...

Durva szorulás? Mályvatea + Kamillatea!

Figyelt kérdés

Ez nem kérdés, hanem tapasztalat, hátha másnak is segíthetek vele.

A második babámat várom, a 7. hónapban vagyok. Sajnos olyan szorulásom volt, ami már komoly aggodalomra adott okot:(. Heti 1x tudtam wc-re menni, a székletem kőkemény volt, de nem apró, és minden alkalommal erősen vérző aranyér, és barzalmas fájdalom árán sikerült csak kicsikarni vmit:(. Mindezt napi 1 Activia+műzli, sok gyümölcs, Leavolac, és Glicerin kúp használata mellett!!!:( (Vasat nem szedek!)

Nagyon féltem tőle, hogy az erőlködéstől ki fog nyílni a méhszájam, ezért - bár tudom, hogy terhesen elvileg nem szabad - elkezdtem mályvateát inni, és bevált:):):)! Nyílván azért nem ajánlják, mert a görcsök beindíthatják a szülést, de ha kellő óvatossággal isszátok, nem okoz görcsöket;).

Én úgy csinálom, hogy minden reggel megiszom 3-4 deci meleg kamillateát éhgyomorra, esténként meg egyik este kamillát, másik este mályvateát (az hashajtó-fogyasztó eredetileg). A mályvateát is forrásban lévő vízbe áztatom, de csak kb. 1 percig!!! Ezt ki kell kisérletezni, kinek hogy jó, gondolom, de nekem így görcsöt nem okoz, csak érzem, hogy "működik a berendezés":P. Azóta, hogy ezeket iszom 1-2 naponta van normális székletem (hashajtó vagy kúp nélkül), és jobban is érzem magam:D:D:D!

Szóval ha vki nagyon küszködik próbálja ki nyugodtan, csak szép fokozatosan;).

Remélem tudtam segíteni bárkinek is:P:D:D!

2011. jún. 21. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Gondoltam, írok már...de engem szerencsére a székrekedés nem ért utol eddig, és remélem, h nem is fog :) De nagyon aranyos vagy, hogy leírtad, szóval ha gondjaim lesznek a "dologgal" és nem fog segíteni semmi, akkor ki fogom próbálni, és ha bejön majd, akkor nagyon hálás leszek neked bizonyára :) Csak ennyit szerettem volna! Üdv
2011. jún. 22. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Én eddig guttalaxot ittam néha,de már nem merem,most vagyok 38hetes,és kb 2 hete alig voltam nagy wcn,lehet ezt ma este kipróbálom.:-)
2011. jún. 22. 10:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a kedvességet, tényleg örülök, ha vkinek bejön;)
2011. jún. 23. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!