Terhesseg alatt malyvatea estenkent?
Minden hashajtó TILOS!
Tegyél 2 evőkanál lenmagpelyhet (gyógynövényboltban kapható, tulajdonképpen őrölt lenmag) egy pohár joghurtba, hagyd állni 10 percig, és edd meg. Dióíze van, finom.
Segít mozogni a beleknek, nem görcsöltet, nem hajt, kifejezetten ajánlott. És igyál sok folyadékot, kell a magzatvíz cserélődéséhez is, napi másfél-két liter.
Ez így működni fog.
Nem igaz, hogy nem szabad hashajtót szedni!!!!
Nekem 8-10 naponta volt kevés, kemény székletem, de én is úgy voltam vele, hogy hashajtót nem szedhetek... Kipróbáltam minden(!) létező praktikát, semmi sem használt. Aztán mondtam a dokimnak mi a helyzet, és nagyon leszídott, hogy 2-3 naponta minimum KELL wc-zni, mert így a méregenyagok nem ürülnek ki, és az komoly gondokat okozhat a babának, meg a terhesség során...stb. Azt mondta, ezt nagyon komolyan kell venni!
Egyből írt fel Laevolacot, megGlicerin kúpot. De nekem sajnos ezek sem segítenek:(. Most a mályvateával próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!