Akinek beágyzodasos verzese vagy barnazasa volt annak hány napig tartott?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 10:32
1/9 anonim válasza:
Nekem csak egy napig, egy alkalommal egy kis barna folt, a második terhességnél, pedig csak egy kis rózsaszín, enyhén véres folyás szintén egyszeri alkalommal.
2/9 anonim válasza:
Nekem is csak 1 napig, este és másnap reggel volt 1-1 barnás pecsét.
3/9 anonim válasza:
Én délután 5-kor vettem észre, hogy foltos a tisztasági betétem és halvány rózsaszínes volt a WC papír is. Ennyi volt össz-visz, viszont még 2 napig, nap végére közép barnás foltos volt egy csíkban a tisztasági betét.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor még ugyerzem van esely!! 2 napja foltokban barnaztam gorcsoltem nagyon gorcsoltem! Most 2 nap van a nem vartig a gorcsok elmultak neha szurka van!!
2015. ápr. 20. 13:42
5/9 anonim válasza:
Szia! Én a lányommal is 2-3 napig barnáztam, és most is(16hetes vagyok)! Én is görcsöltem nagyon és a barnázással elmúlt a görcs is! Mindkétszer menszi előtt egy héttel történt a barnázás! :) Drukkolok Neked! :)
6/9 A kérdező kommentje:
De joooo!!! Es mikor teszteltèl???
2015. ápr. 20. 15:52
8/9 anonim válasza:
5-ös vagyok, megvártam mindig a nem vártat! Most egy héttel utána mertem csak mert előtte lévő hónapban késett egy pár napot és elég nagy csalódás volt mikor megjött! Ja és semmi tünetem nem volt most, se émelygés se mellfeszülés, semmi! :) Drukkolok Neked, jelezd majd, hogy mi lett! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Holnap van a nemvárt napja!!! Eddig semmi tünetem a mellem se fáj pedig ilyenkor már szokott a hasam se fáj már és a puffadás is lement!! Viszont kb a 10-11 dpo tól barnázok nagyon kevés és most egyre kevesebb!! Várok még én is de egy hetet tuti nem tudok!! :-)
2015. ápr. 21. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!