Akinek menstruáció utáni barnázása volt, sikerült a baba?
Gratulálok nektek!
Adtatok egy kis bizalmat a jövőre nézve :)
Ne haragudjatok, de mit jelent az, hogy barnázás? Látom, mások értik, de bevallom, én most hallom először ezt a szót. Gondolom nem olyan egyszerű a jelentése, hogy nagywc-zés... :)
Tényleg, mit jelent?
Normális menstruáció után (rendes vérzés, ami csökken) pár napig barna folyás jelentkezik. Ez még vér, csak a hüvely ph-jától barnás színű lesz. Nem sok mennyiségű, tisztasági betét teljesen elég, de zavaró. Nekem pl. teljesen időre jött meg a mensim mindig, 5 napig tartott, aztán még 6-7 nap ilyen barnázás, pecsételés jellegű.
A doki szerint (látatlanban) hormonzavar. Anatómiailag minden oké volt, ezért rögtön fog.gátló tablettát akart felírni. Nem mondom, hogy nincs igaza, és tényleg valami hormongond, de szerintem érdemes jobban utánajárni :).
Ennek ellenére mi sem hittük, de első hónapban sikerült a kisbaba, nagyon meg is lepődtünk, de naggggyon örülünk. Lehet, hogy másnál nem így alakul, én is elmentem kivizsgálásra, de a bogyóval nem lettem volna okosabb :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!