Mire kell figyelni az első 3 hónapban?
Nem a felsoroltakkal van a baj. A fő gondok: Cigi, alkohol, nem megfelelő gyógyszerek.
Túrázni akkor ha hozzá vagy szokva, akár egy keményebb túra sem árt de ne akkor ha nincs hozzászokva a szervezeted és megerőltető lenne.
Tudod a spontán vetélés és magzatelhalas általában fejlődési rendellenesség miatt következik be, ezeket genek befolyásolják illetve azok a dolgok amiket emlitettem. Meg ha nem jól van beagyazodva az embrió de akkor pedig ugyis elmegy ha kíméled magad. Emiatt a túra miatt én nem aggódtam 10 hetesen, sőt, még megerőltető is volt de nem volt semmi probléma egyébként.
A fürdésről megoszlanak a vélemények a fertőzés miatt de szerintem pont a tenger vize a legkevésbé veszélytelen.
Mi nászuton 8 hetes terhesen mentünk. A második lányommal voltam terhes, és 10 óra utat repültünk, majd 1 óra hidroplán.
Ès velünk volt egy 14 hós gyerek is az elsö lányunk.
Èn rengeteget úsztam a tengerben, 1 órát is shnorheleztem.
Nem ittam alkoholt, nem ettem eröset és egy csomo mást mert nagyon rossz volt a gyomrom. Nem cigiztem.
Nem kell ezen aggódni. Legyen jó biztosításod, mert ha valami történik akkor az mindenképpen kell.
Azt csináld ami kényelmes. Ha napon rosszul érzed magadat akkor menj az árnyékba.
Ja és igyál sokat.
Köszönöm a válaszokat!
Cigi-pia-drogok amúgy sincsenek, de akkor nem kell túlkímélni magam, lehet egy picit aktívabb is a nászút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!