Az első mozgásokat hogy kell figyelni? Belülről vagy rátett kézzel? Lehet bugyuta kérdés, de első babám.
Mindenkinek máskor van fent és máskor alszik. Én sok felesleges kilóval indultam, 16 hetesen éreztem először, és általában akkor ha nyugiban feküdtem. Eleinte mindig csak este. Kívülről kb. a 21. héten érezte a család, de ebbe az is közrejátszott, hogy sokáig mikor odarakták a kezüket abbahagyta a ficánkolást. :)
Nyugodtan rakd oda a kezed most is mert érzi hogy ott van és hamarosan érezni fogod...
Üdv: 27 hkm
Belülről érzed majd.
Nekem 12. héttől, és esténként volt, amikor nyugisan feküdtem a hátamon...
17-18 hetesen te már valószínű erőteljesebben érzed majd... olyan belső csikizős érzéshez hasonló :)
Ha eleinte nem mindennap érzed, ne aggódj! Be fog indulni és a 20. hét után már kívülről is lehet őt érezni!
Én sem érzem még. Vagy talán érzem, de nemtudom beazonositani? Nemtudom! De emiatt felesleges aggódni, van még helye bőven a kis lurkónak.
A "pillangóröpködés meg buborékok" sincsenek mindenkinél. Van akinél pl.csak bélmozgásra hasonlit, de nemtudja, hogy az már a baba.
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!